Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Mercel

Atlantic ale jakiś taki inny...:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie - mam już kilka Atlanticów w kolekcji ale trafił się jakiś taki inny... Przeszukałem forum i nie znajdując nic podobnego zadałem pytanie w nietypowych Atlanticach ale ruch tam chyba mizerny, także pozwoliłem sobie na post również tutaj licząc na odpowiedź. Bardzo dziarsko chodzi, koperta jak widać wytarta niestety :( ale polerka poprawić powinna walory estetyczne - złocić go nie zamierzam.. :) ). Na tarczy pod godz.6 napis MOD.SWISS. Z góry dziekuję za pomoc. Pozdrawiam Marcin.5c7fb557f9171caf597fa0ff99ac8782.jpg14cdc83a2cc8c4451f7cd2ef8b2a03a5.jpga74cd4eb0def7c8dce43d37a796a6473.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mostku balansu jest opis P 60-61. Atlantic raczej nie produkował zegarków z tym werkiem (PUW 60 61).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za odpowiedź - czyli co składak jakiś ? Nie wychodziły takie modyfikacje w tej kopercie i z tą tarczą ? Nastawiony o 11 nie zgubił ani minuty i raźno buja :)

A orientacyjne lata produkcji jest sie w stanie okreslic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mostku balansu jest opis P 60-61. Atlantic raczej nie produkował zegarków z tym werkiem (PUW 60 61).

Kolega 50cent odpisał mi na nietypowych Atlanticach ale wkleję to jeszcze tu - odszukałem na forum podobny przypadek z tym mechem - moze to coś pomoże i rozświetli mroki ciemności ;)

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/134592-atlantic-unikat/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.