pgmaster 1469 #1 Napisano 9 Sierpnia 2007 No i wreszcie przyszedl na mnie czas... Pierwszy powazniejszy i drozszy zarazem zegarek. Sorki ze zdjecia nie sa tak odjechane jak innych ale nie mam warunkow do zrobienia lepszych... Musi wystarczyc to co jest Czekam na jakies komentarze i moze ktos ma gdzies instrukcje jak postepowac z kineticem za pierwszym razem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #2 Napisano 9 Sierpnia 2007 Przyzwoity kinetic, gratuluje. Moze troche za wizualnie 'bogaty' jak na moj gust (preferuje prostote jesli chodzi o czasomierze), ale to kwestia gustu. Kinetic-ki Seiko sa swietne, nie wierz za bardzo tym ktorzy je krytykuja uwazajac za zawodne. Mam kilka kinetic-kow tej marki juz ladnych kilka lat i sprawuja sie one doskonale i precyzyjnie wskazuja czas.Jesli chodzi o to jak postepowac z kinetic-kiem za pierwszym razem, to tak jak z zegarkiem z naciagiem automatycznym, kilka ruchow wystarczy zeby go uruchomic i okreslona ilosc ruchow zeby go naladowac -- wskaznik zuzucia energii wskaze poziom do jakiego czasomierz jest naladowany. Ten konkretnie model w pelni naladowany moze 'pracowac w letargu' ok. pol roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach