Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pgmaster

Seiko SNL013 Kinetic

Rekomendowane odpowiedzi

No i wreszcie przyszedl na mnie czas... Pierwszy powazniejszy i drozszy zarazem zegarek. Sorki ze zdjecia nie sa tak odjechane jak innych ale nie mam warunkow do zrobienia lepszych... Musi wystarczyc to co jest :)

Czekam na jakies komentarze i moze ktos ma gdzies instrukcje jak postepowac z kineticem za pierwszym razem?

2b852c9532bad47e.jpg

a2f940bb8f8a2e71.jpg

b5aa059ecf7f0360.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyzwoity kinetic, gratuluje. Moze troche za wizualnie 'bogaty' jak na moj gust (preferuje prostote jesli chodzi o czasomierze), ale to kwestia gustu. Kinetic-ki Seiko sa swietne, nie wierz za bardzo tym ktorzy je krytykuja uwazajac za zawodne. Mam kilka kinetic-kow tej marki juz ladnych kilka lat i sprawuja sie one doskonale i precyzyjnie wskazuja czas.

Jesli chodzi o to jak postepowac z kinetic-kiem za pierwszym razem, to tak jak z zegarkiem z naciagiem automatycznym, kilka ruchow wystarczy zeby go uruchomic i okreslona ilosc ruchow zeby go naladowac -- wskaznik zuzucia energii wskaze poziom do jakiego czasomierz jest naladowany. Ten konkretnie model w pelni naladowany moze 'pracowac w letargu' ok. pol roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.