Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

AdamTadeo

Szukam Casio EFX 510 PBL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak w temacie, poszukuje zegarka Casio EFX 510 PBL lub coś w ten design/przedział cenowy.

Znalazłem go w Argentynie, ale czy była by możliwość znaleźć taki w pl?

https://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-609703360-reloj-casio-efx-510-pbl-zafiro-cristal-automovilismo-_JM

Podpowiem ze wizualnie bardzo podobają mi sie zegarki Hublot`a

na przykład: https://www.apart.pl/zegarki/hublot/big-bang/6122

No ale szukam czegoś w przedziale cenowy zwykłego śmiertelnika... co jesteście w stanie doradzić, polecić?

Dziękuję i pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez trzydziesci9
      Cześć,

Chciałem dowiedzieć się czy istnieje jakiś odpowiednik modelu Casio F-91W, który posiadałby timer oraz stoper potrafiący zmierzyć dłuższy okres czasu, niż jedna godzina. Zależałoby mi również na lepszym podświetleniu.

Aktualnie jestem właścicielem F-91W, bardzo dobrze mi się go nosi. Jednak brakuje mi w nim wyżej wymienionych dodatków.

Największym atutem mojego F-91W jest rozmiar oraz waga. 

Bardzo zależy mi na tym, żeby propozycje nie przedstawiały modeli większych i znacznie cięższych.

Pozdrawiam.
    • Przez Beardwid
      Dzień dobry.
        Ze względu na ogromny sentyment, uznanie dla muzyki oraz powiązanie ze zmarłym dziadkiem tytułowy zegarek byłby najlepszym prezentem, o jakim mogę pomyśleć na pięćdziesiąte urodziny mojego wuja. Z tego powodu jestem zainteresowany zakupem zegarka Bulova 97A158 - Frank Sinatra, My Way: Silver-Tone Dial Leather Strap My Way 97A158 | Bulova     Pisałem chyba do wszystkich polskich dystrybutorów niestety żaden z nich nie może zaoferować sprowadzenia tego modelu. Będę wdzięczny za pomoc w zakupie tego modelu.   Pozdrawiam i dziękuję.     
    • Przez classyandsaasy
      Szukam / WTB 
      Casio Edifice EFV-100D-7AVUEF (biała tarcza). Model już niedostępny, stąd pytam tutaj.
      Najchętniej stan 8/10 lub lepszy, koperta i tarcza bez większych śladów użytkowania.

Jeśli masz i rozważasz sprzedaż - zapraszam do kontaktu, rozważę każdą ofertę .

Pozdrawiam,
      Kuba

• Przez trzydziesci9
      Chciałem poznać Wasze opinie na temat kostek CASIO G-SHOCK GMW-B5000D-1CER oraz CASIO G-SHOCK G-Steel GMW-B5000D-1ER.

Ktoś może powiedzieć czym różnią się te zegarki oprócz wyglądu?

Dodatkowo zastanawiam się jak takie metalowe G-SHOCKi radzą sobie z zadrapaniami i uszkodzeniami. Czy lepiej zostawić sobie wspomniane modele na bezpieczniejsze i delikatniejsze wyjścia?
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.