Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Łukaszek123

Jaki GSHOCK?

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie... tak jak w tytule, co byście polecili, a co odradzili? Jestem amatorem zegarków i dosyć dawno nie nosiłem w sumie, a stwierdzilem ze fajnie mieć w koncu ten zegarek na ręcę, gshocki wpadly mi w oko(fajne, sportowe :D), ale jest sporo modeli i ciężko wybrać, bo w większości wszystkie do siebie podobne. Nadgarstek mam dosyc chudy jeśli to wazne :D. Cena najlepiej do około 400zł na stronach internetowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra podpowiedź.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, nawet jeżeli nie ten model to szukaj kostki, idealna na chudy nadgarstek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za propozycje, ale nie mój gust raczej, bardziej patrzyłem na modele 100/110/gba800, w tych dwóch pierwszych ponoć bardzo słabe podświetlenie co jest na pewno duzym minusem, gba 800 już trochę przekracza mój budżet, chyba ze bym zamówił z tej strony(http://www.watchshop.pl/zegarki/casio/meski/gba-800-7aer?utm_source=google-products&utm_medium=organic&utm_campaign=shoppingfeeds&source=google-products&gclid=CjwKCAjwtIXbBRBhEiwAWV-5noS6eOJ8gDZZYsRoeH4w-1l87MWihPkAyLrX5IVaUKYUwZgEdM-OehoCRZsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds), jeszcze znalazłem gshock gba 700, w sumie podobny do tych trzech ww, ktoś jakąś opinie ma o nim, ewentualnie o tych trzech ww? dzięki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Janek72

Ten GA-800 wygląda fajnie, osobiście jednak mam jakąś niechęć do ana-digi, a z drugiej strony do klasycznej kostki także, więc polecam GW-7900 / GW-7900B, GW-6900, GR-8900A lub ich tańsze odpowiedniki bez baterii słonecznej.

Na watchshop.pl w tym momencie kupujesz GW-7900 pozytyw lub GW-7900B negatyw za 360 zł z przesyłką DHL express na drugi dzień roboczy. Co tu się zastanawiać ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie chcę zegarek z wskazówką :P ,ale dzieki za propozycje

właśnie na tej stronie watchshop.pl znalazlem tez fajny zegarek, ktory w sklepie po 600zł lata i ma bluetooth http://www.watchshop.pl/zegarki/casio/meski/gba-800-7aer?utm_source=google-products&utm_medium=organic&utm_campaign=shoppingfeeds&source=google-products&gclid=CjwKCAjwtIXbBRBhEiwAWV-5noS6eOJ8gDZZYsRoeH4w-1l87MWihPkAyLrX5IVaUKYUwZgEdM-OehoCRZsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds co o tym myślisz :P?

a wyjaśniłby mi ktoś o co chodzi z tym certyfikatem casio, który jest z dołu zegarka? bo na niektorych aukcjach na allegro właśnie o tym pisze, ale zazwyczaj nie i jest sama gwarancja 3 letnia od casio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Janek72

Co do GBA-800, wygląda zabawkowo, dodatkowo bluetooth bez baterii solar, nie wiem, jak to się sprawdzi. Chyba jednak jestem trochę za stary, żeby tu doradzać, powodzenia, coś wybierzesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłącze się do tematu, ale w sumie jedynie by podziękować :) Planowałem dokupić jakiś zegar na siłownię, rower itd i myślałem o G Shocku właśnie :)

Ten GA-800 wygląda fajnie, osobiście jednak mam jakąś niechęć do ana-digi, a z drugiej strony do klasycznej kostki także, więc polecam GW-7900 / GW-7900B, GW-6900, GR-8900A lub ich tańsze odpowiedniki bez baterii słonecznej.

Na watchshop.pl w tym momencie kupujesz GW-7900 pozytyw lub GW-7900B negatyw za 360 zł z przesyłką DHL express na drugi dzień roboczy. Co tu się zastanawiać ;)

Toteż się nie zastanawiałem i zakupiłem przed momentem GW-7900 B :) Zupełnie nie znam tematu i właśnie sam chciałem założyć podobny topic, a powyższa podpowiedź to strzał w dziesiątkę :) Dziękuję!

Witam,

za taką kwotę wybór może być tylko jeden  :) >>> https://www.watchsho...-p99954010.html

Po wpisaniu kodu RBT10 cena wynosi ~400zł., sklep pewny.

Pzdr.

Dziękuję również za kod rabatowy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Janek72

No tak, te 360 to był skrót myślowy, kod rabatowy jest podany po wejściu na stronę, ciężko go nie zauważyć :)

Gw-7900b to świetnie wyglądający G z solarem i radiem. Sugeruję dokupić tylko zaślepki plastikowe od modelu G-7900, 4 sztuki po 5 zł na allegro i wrzucić je zamiast tych pseudo śrubek, polecam taki tuning.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, te 360 to był skrót myślowy, kod rabatowy jest podany po wejściu na stronę, ciężko go nie zauważyć :)

Gw-7900b to świetnie wyglądający G z solarem i radiem. Sugeruję dokupić tylko zaślepki plastikowe od modelu G-7900, 4 sztuki po 5 zł na allegro i wrzucić je zamiast tych pseudo śrubek, polecam taki tuning.

To ma jakieś znaczenie praktyczne, czy wyłącznie kwestia stylistyczna? :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Janek72

Nic pilnego, kwestia gustu ale wystające "śrubki" zahaczają po prostu o coś od czasu do czasu. Ich wyjęcie nie wymaga ani ściągania bezela ani używania ostrych narzędzi. Wystarczy paznokieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic pilnego, kwestia gustu ale wystające "śrubki" zahaczają po prostu o coś od czasu do czasu. Ich wyjęcie nie wymaga ani ściągania bezela ani używania ostrych narzędzi. Wystarczy paznokieć.

Aha, czyli lepiej ze względów użytkowych się tego pozbyć :) Ok, jak przyjedzie zegarek i mnie to będzie drażnić, to pójdę za Twoją radą :) Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry. Zadam może głupie pytanie, więc bardzo przepraszam.

Wstępnie wybrałem G-shock, bo znajomi mają i są zadowoleni. Ale wybór jest zbyt duży. Dużo modeli, czym się różnią

pytanie 1. Czy istnieje jakaś wyszukiwarka/konfigurator GSHOCK, taka że zaznacza się co się chce z opcji/funkcji (LED, Solar, NEO..) i zawęża wybó

Bo

https://www.g-shock.eu/euro/watch-finder/

jest do kitu.

pytanie 2,. co to za model 

https://www.gshock.com/g-latest

na dole są 4 zdjęcia, ostatnie po prawej

dziękuję

. .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie 2,. co to za model 

https://www.gshock.com/g-latest

na dole są 4 zdjęcia, ostatnie po prawej

Witam,

googlowe dochodzenie wskazuje, że to model G-Shock Bluetooth GBA-800-7ADR

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

googlowe dochodzenie wskazuje, że to model G-Shock Bluetooth GBA-800-7ADR

Pzdr.

Nie to nie ten, zmieniły się obrazki, ale znalazłem; chodziło o model

gsts130bc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję  użytkownikom forum. Po przejrzeniu wielu postów podjąłem decyzję:

AWG-M100

Jeszcze raz dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.