Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Marioł

atlantic worldmaster 17 jewels 685

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mógłbym Was prosić o informacje ile taki zegarek może kosztować? Mam go po dziadku i ma 55lat.

post-106194-0-73418100-1535472343_thumb.jpeg

post-106194-0-39573900-1535472357_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mogę uzyskać informacje czy jest oryginalny i w jakim jest stanie?

Można się gdzieś dowiedzieć ile faktycznie ma lat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten model jest z lat 50ych.Jest w całości oryginalny i w ładnym stanie.Więcej informacji tuta w klubie na temat Atlantika. Pokażmy nasze Atlantici i Nietypowe zegarki marki atlantic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez fruwajek
      Cześć wszystkim!
      to mój pierwszy post tutaj, gorąca prośba o pomoc w sprawdzeniu autentyczności zegarka który bardzo mi się spodobał. Załączam zdjęcia.
      Sprzedający wycenił go na 800 zł, czy to dobra cena za ten model i stan. Zegarek jest sprawny.
      Z góry dziękuję.
      Pozdrawiam

• Przez PiotrSzetela
      Witam
      Jestem nowy na tym forum. Od wczoraj jestem posiadaczem tego zegarka. Zegarek dostałem od dziadka a ten kupił go w 52 roku. Chciałbym przywrócić mu dawny blask, niestety jestem laikiem w tym temacie i dlatego chciałbym poradzić się Was co warto zrobić. Czy chromować kopertę, czy warto odnowić tarczę itd. Z góry dziękuje

zdjęcia zegarka:

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.