Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

11 hours ago, Pawel.Sz said:

Mam go dopiero od 2 dni :) Póki co bardzo dobrze, wykonanie bardzo dobre, nosi się przyjemnie. Rozmiar dla mnie w porządku, natomiast mój nadgarstek jest mniejszego rozmiary ok 15,7-16 cm.

Na Ciebie może być (ale nie musi) moim zdaniem troche za mały, szczegolnie jak chodzi o średnice koperty / wielkosc tarczy, natomiast wszystko jest kwestią gustu i preferencji.

Tutaj na 17 cm nadgarstku:

Dzieki za informacje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
26 minut temu, DawidM86 napisał(-a):

Dzieki za informacje. 

Jezeli sie wahasz to mysle ze warto sprobowac.
Gdybys był w Krakowie lub okolicy to z przyjemnoscia udostepnie na przymiarke ;)

Dla mnie bardzo fajne micro, planowałem kupić jeszcze Hudsona, natomiast mam sporo diverów raczej ograniczam ich ilość.

Na ta chwile z minusow, to brak mikroregulacji w bransolecie, na szczescie ogniwa sa na tyle małe ze da sie odpowiedno dobrać rozmiar, chociaz zawsze ten +/- 1 mm dodatkowo by sie przydał dla lepszego dopasowania.

Zdjęcie 23.05.2026, 09 55 45.jpg

Edytowane przez Pawel.Sz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

J

13 hours ago, Pawel.Sz said:

Jezeli sie wahasz to mysle ze warto sprobowac.
Gdybys był w Krakowie lub okolicy to z przyjemnoscia udostepnie na przymiarke ;)

Dla mnie bardzo fajne micro, planowałem kupić jeszcze Hudsona, natomiast mam sporo diverów raczej ograniczam ich ilość.

Na ta chwile z minusow, to brak mikroregulacji w bransolecie, na szczescie ogniwa sa na tyle małe ze da sie odpowiedno dobrać rozmiar, chociaz zawsze ten +/- 1 mm dodatkowo by sie przydał dla lepszego dopasowania.

Zdjęcie 23.05.2026, 09 55 45.jpg

Piekne trio, gratuluje!

Ja mieszkam w UK, ale firma w ktorej pracuje ma tez oddzial w KRK, wiec bede staral sie wynalezc powod na podroz slozbowa do KRK. Jesli sie uda, to z pewnoscia sie odezwe. :) 

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi