frog81 2 #1726 Napisano 20 Listopada 2007 Tak się zastanawiam jakie praktyczno-realistyczną zaletą jest Waveceptor ? A ja dodam jeszcze tylko że fajne musi być to uczucie pewności że właśnie zegareczek na twojej rece pokazuje najdokładniejszy "czas" :twisted: :wink: "Wskazówkowe" G - bleee :? Ale 1 jest "fajniejszy" :roll: PS.Shakalu pierwszy raz widzę tak "nafaszerowane" 5600 :shock: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #1727 Napisano 20 Listopada 2007 A ja dodam jeszcze tylko że fajne musi być to uczucie pewności że właśnie zegareczek na twojej rece pokazuje najdokładniejszy "czas" :twisted: :wink: skad wiemy, ze akurat ten miernik jest najdokladniejszy? tak aprops wie ktos jak sie ustawia zegar atomowy? od tego na ręce? LOL "Wskazówkowe" G - bleee :? kwestia upodobania, mi wiekszosc elektronicznych g-shockow stylistycznie kojarzy sie z jarmarcznym blichtrem 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1728 Napisano 20 Listopada 2007 A ja dodam jeszcze tylko że fajne musi być to uczucie pewności że właśnie zegareczek na twojej rece pokazuje najdokładniejszy "czas" :twisted: :wink: skad wiemy, ze akurat ten miernik jest najdokladniejszy? "Wskazówkowe" G - bleee :? kwestia upodobania, mi wiekszosc elektronicznych g-shockow stylistycznie kojarzy sie z jarmarcznym blichtrem "Przyjętym" jest że to zegar Atomowy najdokładniej odmierza czasfaktów technicznych Ci nie przedstawię :wink: A czy Ty posiadasz jakieś "wskazówkowe" G :twisted: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1729 Napisano 20 Listopada 2007 kwestia upodobania, mi wiekszosc elektronicznych g-shockow stylistycznie kojarzy sie z jarmarcznym blichtrem wychowany na flomarkach/jarmarkach czy straganach(niepotrzebne skreślic) to nie ma sie co dziwić,kiedy pierwsze co zobaczyłeś były gumiaczki za złotówke... kiedy ja dorastałem to swietnie eksponowane pierwsze duze zegarki Casio (-wtedy jeszcze 100m. wr.)były marzeniem kazdego kto chciał ,,super zegarek'' potem pierwsze G -nawet nie potrafie juz ich pokazac w katalogu -a wtedy za kazdym razem nosem w szybie wystawowej po pól godziny stałem. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #1730 Napisano 20 Listopada 2007 feleksc wyluzuj przyjacielu, mowilem o subiektywnym odczuciu nie ma sie co unosić, kazdy ma swoje "jedynie słuszne" typy A czy Ty posiadasz jakieś "wskazówkowe" G :twisted: :wink: G-315RL 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1731 Napisano 20 Listopada 2007 spartan czytaj ze zrozumieniem to było napisane równiez na bazie moich doswiadczen nie po to zeby kogos obrazić,ok?pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #1732 Napisano 20 Listopada 2007 czytam ze zrozumieniem, nie wiem co to ma do rzeczy kto sie na czym wychowywal gust z wiekiem sie zmienia 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1733 Napisano 20 Listopada 2007 mi wiekszosc elektronicznych g-shockow stylistycznie kojarzy sie z jarmarcznym blichtrem odniosłem sie do tego zdania wiec nie wiem o co masz pretensje? :roll: :? masz bardzo dziwne podejscie do sprawy ze nie wiem o co ci chodzi?skoro spotkałes sie tandetą bazarowa to mozesz miec takie skojarzeniaja spotkałem sie i z tym i z tym,i tak to widzea poza tym wszystko z daleka wyglada na badziew oprocz złota które wygląda na tandete tylko dlatego ze jest złote :twisted: i pamietaj ze tylko złe gusta sie zmieniają :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1734 Napisano 20 Listopada 2007 Tak tylko wstawiam może inni ocenią jego "Blichtr" :twisted: G-315RL I może zakończmy dyskusję o "gustach" :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1735 Napisano 20 Listopada 2007 tak aprops wie ktos jak sie ustawia zegar atomowy? od tego na ręce? Wie http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&podkat=4 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1736 Napisano 20 Listopada 2007 Marek Ten cytat :wink: To niemoje pytanko. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #1737 Napisano 20 Listopada 2007 rany juz wlasnej opinii powiedziec nie mozna bo zaraz ktos czkawki dostaje Tak tylko wstawiam może inni ocenią jego "Blichtr" :twisted: G-315RL moj jest niebieski 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1738 Napisano 20 Listopada 2007 Marek Ten cytat :wink: To niemoje pytanko. Eee, no faktycznie :oops: Już polprawiłem 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #1739 Napisano 20 Listopada 2007 Maro, ja pytalem jak ustawili ten w Brunszwiku 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1740 Napisano 20 Listopada 2007 Maro, ja pytalem jak ustawili ten w Brunszwiku Aaa, tego pewnie najstarsi górale nie wiedzą. :wink: Może na podstawie obserwacji planet?? :shock: Ciekawe, sam nie wiem. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1741 Napisano 20 Listopada 2007 Panowie a ja mam pytanko :?: tak dla "urwania"poprzedniej dyskusji :wink: Czym sa "Te" oznaczenia :roll: :?: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1742 Napisano 20 Listopada 2007 dobre pytanie co to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1743 Napisano 20 Listopada 2007 Myślę że potrzebujemy naszego "SUPERMANA" :wink: :wink: Ale ostatnio mnie to zaciekawiło :idea: mają to i (made in Malaysia oraz made in Thailand) A naprzykład (DW 9000 made in Malaysia) nieposiada tego typu "oznaczeń" 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1744 Napisano 20 Listopada 2007 Też mam "o" na moim 5600 pod napisem "CHRONO" w dolnym prawym rogu i zastanawiam się co to? :shock: Widać na zdjęciach jak się nim chwaliłem. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #1745 Napisano 20 Listopada 2007 Jeszcze raz dzięki wielkie Wszystkim! Zegareczek jest po prostu SUPER. Przybył do mnie w środę i od czwartku nie noszę żadnego innego Zastanawia mnie tylko jakim cudem nigdy wcześniej nie myślałem o sprawieniu sobie G-SHOCKa. A teraz... myślę jaki będzie następny. Skoro jest SUPER...to właśnie zamówiłem takiego 5600. Jak dojdzie to się pochwalę i powiem jakie ma znaczki. Może inne...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1746 Napisano 20 Listopada 2007 No to GRATULACJE! PS: nie mogłeś lepiej wybrać 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #1747 Napisano 20 Listopada 2007 A ja,taka mała prowokacja :twisted: Jak zobaczę to "Pogratuluje" :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shakal #1748 Napisano 20 Listopada 2007 skad wiemy, ze akurat ten miernik jest najdokladniejszy? tak aprops wie ktos jak sie ustawia zegar atomowy? od tego na ręce? LOL Tu masz wszystko....trzeba nauczyć się czytać zasoby forum:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....66ade1706243197 kwestia upodobania, mi wiekszosc elektronicznych g-shockow stylistycznie kojarzy sie z jarmarcznym blichtrem A to już Twój problem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1749 Napisano 21 Listopada 2007 Witam wszystkich! To mój pierwszy post więc witam serdecznie wszystkich ! W pierwszym moim poscie chciał bym spytać o rade w wyborze pierwszego "G". Śledząc wasze posty wiem że pomożecie w fachowy sposób wybrać lepszego. Mam na oku dwa modele: 1. CASIO G-Shock, Cockpit series, G-702BD-1A2. CASIO G-Shock, GW 1300CE 1AVER Z góry dziękuję za pomoc Ciężka sprawa, bo 'g' na bransolecie naprawdę świetnie sie nosi, natomiast jeśli ma do tego wave ceptor to już wogóle wypas Wogóle ta funkcja to dobrodziejstwo które cieżko opisać słowami jakie zna ludzka mowa.Natomiast jeśli chodzi o wygląd zawsze najlepiej zrobić "test nadgarstkowy" Pozdrawiam 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amel DW-5XXX 0 #1750 Napisano 21 Listopada 2007 Cześć Szumi...ja Ci nie pomogę - nie lubię wskazówkowców...bierz tego, który Tobie się bardziej podoba. A tego już widzieliście? Powrót do przeszłości... ..no to jest cuś dla mnie http://zegarkicasio.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?1 pozdr, Piękna rzecz, tylko nie rozumiem jednego: w linku który podałeś jakiś 'inteligent' napisał że pierwszym 'g' był DW-5600 a to jest bzdura!Jakis czas temu tak samo było napisane w reklamie zibi przedstawiającej DW-5600E 0 Kolekcja: TAG Heuer CV-2110.BA0787; Atlantic SEAHUNTER; casio DW: 5000C 5600C 5600E 6900K 1500; Citizen DQ-7511Na sprzedarz: Casio G-Shock: DW-001 Jason; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach