Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Wasyl

Podzielę sie moim szczęściem...

Rekomendowane odpowiedzi

Od czterech godzin na moim lewym nadgarstku zadomowiła sie Omega Speedmaster Professional. Z hesalitowym szkłem oczywiście. na bransolecie. I wiem, że do siebie pasujemy :D

Pozdrawiam z rana

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie liczysz na to, ze ktos Ci pogratuluje zanim wstawisz fotki? :twisted:

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Od czterech godzin na moim lewym nadgarstku zadomowiła sie Omega Speedmaster Professional.

o 2.30 w nocy Kupiłęś/Dostałeś/znalazłeś SpeedMastera?

:roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2-ga w nocy czasu polskiego to 17-ta w USA CA :lol:

Wasyl, nie pochwaliles sie, ze kupilismy tych zegarkow chyba z 10 (ale speedy moon tylko jeden) :P ale dali diskaunty, palce lizac :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szyfrem gadacie, nie wiem o co chodzi. Jak takie macie discounty, to wrzućcie na forum, niech klubowicze tez cos maja z tego :lol:

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze stork gada :lol: łącznie zostało kupione 8 zegarków- 6 omeg, 1 tag, 1 IWC. jeśli zaniesie Was do Vegas - koniecznie ruszajcie do Cesar's Palace, sklep Roman Times. Pytajcie o Carmelitę, potem powiedzcie, że wiecie o niej od Tomasza z Polski. Upust rzędu 20% od ceny detalicznej macie zapewniony :P

Nie ma potrzeby dziekować :(

Zdjęcia zrobie jak wrócę do Polski

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2-ga w nocy czasu polskiego to 17-ta w USA CA :(

Wasyl, nie pochwaliles sie, ze kupilismy tych zegarkow chyba z 10 (ale speedy moon tylko jeden) :lol: ale dali diskaunty, palce lizac :P

Hohoho!!!! :shock:

Ktoś tu w Totka wygrał chyba.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hohoho!!!! :shock:

Ktoś tu w Totka wygrał chyba.....

W tym kontekście zrozumiałem ukryte przesłanie:

W tytule Don Vasyl Chce się podzielić Swoim szczęściem - czyli 10 zegarkami - to ja się piszę na IWC...i może na Carmelitę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
łącznie zostało kupione 8 zegarków- 6 omeg, 1 tag, 1 IWC. jeśli zaniesie Was do Vegas - koniecznie ruszajcie do Cesar's Palace, sklep Roman Times. Pytajcie o Carmelitę, potem powiedzcie, że wiecie o niej od Tomasza z Polski. Upust rzędu 20% od ceny detalicznej macie zapewniony :lol:

Nie ma potrzeby dziekować :P

Zdjęcia zrobie jak wrócę do Polski

Pozdrawiam,

Hmmm - przy 10 zegarkach z tej półki to i u nas masz 20% rabatu.....ale nie ma Carmelity :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepsze kasztany rosna na placu Pigalle :wink:

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... 20% diskauntu to masz jak wchodzisz z ulicy i dobrze zagadasz :lol: ten deal mial wiekszy diskaunt :lol: i wez pod uwage, ze tam nie maja 22% VATu :P jak to sie podsumuje, i wezmie pod uwage nasze polskie "ceny detaliczne", kurs dolara daleki od 4,25 :( to zegarek kupujesz za 50% polskiej ceny z VATem... Plakac sie chce jak czlowiek pomysli jak tanio sobie zyja "burzuje w ameryce" i jak drogo musza placic ludzie z "3-go swiata"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem po co ta rozmowa o kwotach, procentach, znizkach i okazjach przy zakupie "na wage", jesli nie pomoze to zadnemu klubowiczowi w nabyciu wymarzonego czasomierza? Jesli natomiast macie konkretna mozliwosc np posredniczenia w takim zakupie lub chec odsprzedania zegarkow, to na pewno wielu klubowiczow skorzysta - zapraszam do dzialu oferuje. Na tym forum natomiast podziwiamy szwajcarskie zegarki i dyskutujemy na ich temat. Wolalbym zobaczyc jakas ladna recenzje, np Twojej De Ville z in-housem, niz szczegoly dotyczace jej nabycia. Tak wiec pozdrawiam i czekam na zdjecia i pare konkretnych slow o waszych cudenkach :lol:

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj,

Moja ODVHV jest juz na stronkach, a Wasyl na pewno pochwali sie swoimi fotkami jak tylko wroci z "emigracji" za wielka woda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.