Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Dzień Dobry Szanownemu Państwu Zegarowo-Zegarkowemu !
dodany przez
KamilCo, w PRZEDSTAWIAMY SIE
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez sVAGier
Witam wszystkim🙋🏻♂️. Mam na imię Łukasz i mam 31 lat. Jakiś czas temu zacząłem interesować się zegarkami. Mieszkam w UK
Na chwile obecna mam 2 zegarki Casio gshock oraz (tak wiem🙄) Armani. Casio mam 3 a Armani 6 lat. Jak na razie żaden mnie nie zawiódł. Przy Armanim tylko koronka jest pęknięta nie wiem gdzie i jak 😅. Gshock raczej na co dzień i do pracy. To chyba tyle
-
Przez Mirkus_man
Witam wszystkich serdecznie. Jestem świeżym entuzjastą zegarków. Jestem fanem cudownych casio oceanusów i od kilku dni szczęśliwym posiadaczem oceanusa s100. Dzięki temu forum wyczytałem sporo ciekawych i przydatnych informacji. pozdrawiam
-
Przez uhrenlieber
Witajcie, jestem dziewczyną mam 16 lat (rocznik 99, czyli chyba już rzadkość z taką pasją )
Pasjonuję się starymi zegarami od listopada 2013 roku (dokładnie od haloween ale to zbyt długa historia)
Mam 3 zegary ścienne (555 Shanghai China Clock Company, drugi chyba Kienzle (dziwna sygnatura, temat jest gdzieś na forum, nie pisany przez mnie) i trzeci zegar to wagowy sbs Feintechnik. Oprócz tego 3zegarki: Zarja 17 jewels, Wostok 18 jewels i Glasshutte SPEZMATIC 26 Rubis. Na zegarkach tak średnio się znam, więc jak napisałam źle nazwę to przepraszam.
O zegarach trochę jednak wiem, naprawialam Metrona sasiadce
Ale niestety jeszcze "profesjobalistą" nie jestem więc liczę na Waszą pomoc w razie potrzeby
Pozdrawiam
-