Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Grzeczny

Tissot PR 100 albo Seiko SSC479 p1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Jako że mój zegarek się rozleciał a naprawa się raczej nie opłaca chce kupić coś nowego. Myśle nad tymi dwoma. Tissot w czarnej wersji jest śliczny choć ten solar seiko też i sam już nie wiem na co się decydować. Pytanie mam co do tej czarnej koperty oraz bransolety Tissot czy to się nie rysuje za szybko. A seiko mnie interesuję czy zasilanie solarne jest trwałe i nie psuję się??

Bardzo będę wdzięczny za podpowiedzi co fajniejsze.

Oczywiście chętnie spojrzę też na inne propozycje. Chce wydać około 1500 ale te 200 czy 300 zł też dołożę w razie czegoś co mnie urzeknie.

Pozdrawiam

post-107054-0-62814100-1540990380.jpg

post-107054-0-93009700-1540990402.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

Jako że mój zegarek się rozleciał a naprawa się raczej nie opłaca chce kupić coś nowego. Myśle nad tymi dwoma. Tissot w czarnej wersji jest śliczny choć ten solar seiko też i sam już nie wiem na co się decydować. Pytanie mam co do tej czarnej koperty oraz bransolety Tissot czy to się nie rysuje za szybko. A seiko mnie interesuję czy zasilanie solarne jest trwałe i nie psuję się??

Bardzo będę wdzięczny za podpowiedzi co fajniejsze.

Oczywiście chętnie spojrzę też na inne propozycje. Chce wydać około 1500 ale te 200 czy 300 zł też dołożę w razie czegoś co mnie urzeknie.

Pozdrawiam

attachicon.gifSSC479P1_4s.jpg

attachicon.gifT101.417.33.051.00_4s.jpg

Tissot to zupełnie nie moja bajka. Ponadto jest o 300 pln droższy od Seiko.

Seiko jest bardzo ładny i nie potrzebuje wymiany bateryjek. To kolejny plus. Ale kupisz ten, który tobie się będzie bardziej podobał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej miałem też Tissota PRC 200 i byłem bardzo zadowolony ale skończył swój żywot. Oba mi się podobają ale nic na szybko, przemyślę to jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.