Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

porto

hamilton

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazlem sklep z Hamiltonami:) glooks.com.Problem w tym ze nie mam pojecia ile moga wyniesc dodatkowe oplaty.Moze ktos sie orientuje.Z przesylka wyjdzie jakies 420 dolarow.Nie wiem tylko co tym clem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli wszystko bedzie zalatwione legalnie to dolicz 22% vat, clo to jakies symboliczne pare zlotych, czyli calosc wyniesie niecale 500$. A ze dolar poszedl ostatnio w gore, to circa 1400zl. Optymalna sytuacja to taka, gdy ktos znajomy przywozi Ci zegarek na nadgarstku.

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie mam takiego znajomego:( Jak wyglada sprawa z vatem w UK?Obecnie tam rezyduje.Tez 22% ? P.s.Dziekuje Kojiro:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hamiltony ma też Staniswiss.

Ceny porównywalne z tymi ze sklepów amerkańskich.

A kłopotów znacznie mniej. Ale najlepiej sprawdź to sam.

Adres znajdziesz na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dobra wiadomosc - nie do konca potwierdzona, bo tylko z ustnego przekazu, jednak podobno do UK mozna zamawiac z USA bez VAT, na mocy jakiejs tam umowy miedzy tymi krajami. Chyba sam skorzystam z tej dogodnosci :)

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie :twisted: Moze ktos orientuje sie jak to jest z vat przy sprowadzaniu zegarka z USA do UK :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.