pinus26 2 #1 Napisano 11 Listopada 2018 Witam Mam pytanie czy można się dowiedzieć jaka była oryginalna bransoleta lub pasek ?I który to rok zegarka? Zegarek nabyty droga kupna.Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8698 #2 Napisano 11 Listopada 2018 Wg mnie jest to model MQB-100L-7A (choć czy jest to dokładnie ta wersja, to nie jestem na 100% pewien). Data premiery całej linii MQB-100 to grudzień 1999r. Oryginalnie występował na czarnym, skórzanym pasku. Żadne części do niego, poza teleskopami i uszczelką dekla nie są już dostępne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinus26 2 #3 Napisano 11 Listopada 2018 Zegarek działa bardzo dobrze nie ma problemu z nim. Tylko zastanawiało mnie jak powinien być mocowany. Ogólnie nie mój gust. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel.G7 2 #4 Napisano 11 Listopada 2018 Jak sprawuje się podświetlenie w tym już dość wiekowym zegarku? Wydaje mi się, że przeszlifowanie szkła, założenie ładnego czarnego paska i będzie całkiem fajnie się prezentował. Dużo kosztował? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinus26 2 #5 Napisano 12 Listopada 2018 Przeczyscilem guzik i super świeci. A i bateria do wymiany bo ktoś włożył za mała. Zegarek dostałem od kolegi zalegal u niego w szafie. Jak będę miał 50 postów to go wystawie do sprzedania. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel.G7 2 #6 Napisano 12 Listopada 2018 Szczęściarz Podświetlenie wygląda naprawdę bardzo fajnie. Nic tylko założyć pasek, przeszlifować szkiełko i nosić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach