Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pinus26

casio illuminator chronograph mqb-100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie czy można się dowiedzieć jaka była oryginalna bransoleta lub pasek ?

I który to rok zegarka?

Zegarek nabyty droga kupna.

Pozdrawiam eea2d12c85237fcf8f53d4ff0cd0b667.jpg09fcbe57a27ab2db6f9c1ebb34996d68.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie jest to model MQB-100L-7A (choć czy jest to dokładnie ta wersja, to nie jestem na 100% pewien). Data premiery całej linii MQB-100 to grudzień 1999r. Oryginalnie występował na czarnym, skórzanym pasku. Żadne części do niego, poza teleskopami i uszczelką dekla nie są już dostępne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek działa bardzo dobrze nie ma problemu z nim. Tylko zastanawiało mnie jak powinien być mocowany. Ogólnie nie mój gust. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sprawuje się podświetlenie w tym już dość wiekowym zegarku? Wydaje mi się, że przeszlifowanie szkła, założenie ładnego czarnego paska i będzie całkiem fajnie się prezentował. Dużo kosztował?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczyscilem guzik i super świeci. A i bateria do wymiany bo ktoś włożył za mała. Zegarek dostałem od kolegi zalegal u niego w szafie. Jak będę miał 50 postów to go wystawie do sprzedania.

Pozdrawiam 0d0c1cba2c641f146d807013304dd65d.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęściarz :) Podświetlenie wygląda naprawdę bardzo fajnie. Nic tylko założyć pasek, przeszlifować szkiełko i nosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.