Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rugby85

Zmiana Koloru koperty i Paska G-SHOCK GBA 800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zareklamowałem narazie zegarek po 11 dniach użytkowania który zmienił kolor na pasku i na kopercie na rantach takjaby sie zabarwił. kupiony w timetrend w łodzi. jak oddadzą jest mozliwosc reklamacji z rekojmi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to naturalne zachowanie jasnych materiałów paska i bezela w zetknięciu z ciemnymi mankietami kurtki, bluzy itp. Mało prawdopodobne, aby uznali to jako reklamację, ale gdyby jednak uznali, to daj znać, bo sam jestem ciekaw, czy takie zabarwienie da się w ogóle reklamować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to naturalne zachowanie jasnych materiałów paska i bezela w zetknięciu z ciemnymi mankietami kurtki, bluzy itp. Mało prawdopodobne, aby uznali to jako reklamację, ale gdyby jednak uznali, to daj znać, bo sam jestem ciekaw, czy takie zabarwienie da się w ogóle reklamować.

Jakbym wiedział nie kupiłbym go albo ciemniejszy kolor. Szczególnie że po 11 dniach;/ nie ładnie już wygląda. dam znać jak będę miał odpowiedź.

To jest tak jakby kupić jasne majtki które robią się żółte w kroku nawet gdy ktoś jest czysty..... też bym reklamował

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.