Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Chrissy

Citizen AW1360-12H Pytanie o wielkość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie - zainteresował mnie ostatnio taki Eco Drive. Mam dwa pytania: jedno odnośnie dobrego gustu przy noszeniu zegarków:

Wcześniej nie nosiłem zegarków, a ten jest całkiem duży (45 mm koperta). Czy taki zegarek nie będzie źle odbierany przez otoczenie - jako zły gust? Ma to być zegarek casualowy. Bardzo podoba mi się ten pasek, jeden z fajniejszych jakie widziałem oryginalnie na zegarku (w kategorii cenowej poniżej 1000 zł). Jeśli chodzi o wielkość koperty to nie chcę po prostu być postrzegany jako jakiś cygański książe, albo Rosjanin. I n.p. czy nie zrazi kogoś kto zna się dobrze na zegarkach, ma dużą kolekcję.

aar_pl_Zegarek-Citizen-Eco-Drive-AW1360-

Drugie pytanie dotyczy ceny. Orientuje się ktoś gdzie taki zegarek znaleźć w dobrej cenie? Czy cena 480 zł jest spoko, czy może orientujecie się, że gdzieś (np. za granicą), można znacznie taniej wyhaczyć?

Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wybór w tym budżecie .

Zegarek jednak nie jest mały , dodatków uszy są tak wyprofilowane ze nie ułatwiają układania się na nadgarstku.

Cena 480 pln to dobra cena za tego pilota , raczej z opatami nie kupisz dużo taniej za granica.

Dostępny był na http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-aw1360-12h-eco-drive-aviator-pilots-brown-leather-100m-gents-sports-watch

Zobacz w podobnym stylu ( bardziej jednak militarny ) ale mniejszy rozmiarowo .

http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-aw5000-24e-eco-drive-urban-100m-mens-watch

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też na niego patrzyłem. Styl podobny faktycznie, chyba też by mi się podobał. Niestety to, co mnie tu boli - to pasek. :D

Kupno dodatkowego - skórzanego to znowu kwestia ok. 100 zł jeśli dobrze się orientuję, a w tym modelu co podesłałem jest od razu całkiem zacny (widziałem na żywo).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się podoba ten pierwszy to śmiało kupuj.

Masz okazje przymierzyć , to powinno rozwiać wątpliwości co do wielkości zegarka.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak trochę odświeżając. Zauważyłem podróbę tego zegarka - Naviforce 9044. Dziwne, że normalnie legalnie coś takiego mogą sprzedawać. 

maxresdefault.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.