Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość SolariS

Zegarek SWATCH AG 2001 Proszę o pomoc! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SolariS

Witam!

Potrzebuję informacji na temat zegarka firmy SWATCH. Zegarek jest z kolekcji AG 2001 jednak nie mogę go tam znaleźc. Zamieszczę zdjęcie tego zegarka jednak jest ono złej jakości (niestety dysponuję tylko aparatem z telefonu i małym aparatem casio exilim). Zegarek ma niebieską tarczę, czarną obwódke z tachometrem oraz działający chronograf. Na tylnym deklu są napisy... Swatch IRONY, Stainless Steel, Patented Water - Resistant, Four (4) jewels. Swiss Made, V8. Dzięki wstępnym informacją od Pana Michalop, wiem, że jest to najprawdopodobniej oryginał. Chciałbym się jeszcze dowiedziec czy ktoś może ma oprócz mnie taki sam zegarek. No i oczywiście proszę o wycene tego zegarka jeśli można. :) Zdjęcia zamiszczam poniżej. Z góry dziekuję za wszelkie informacje. Dziękuję również Panu Michałowi który naprawdę dużo mi wczoraj pomógł.

Pozdrawiam!

post-0-0-88805900-1330691378.jpg

post-0-0-52563000-1330691381.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.

oto informacje na temat twojego zegarka:

http://www.squiggly.com/swatch/p/product/i.../name/Hailstorm

Co do jego wartości, mogę powiedzieć ze nowe modele z tej lini kosztują w Polsce ok 500 zł. Co do modeli używanych tyle ile ktoś będzie chciał za nie zapłacić. Ja również myślę że to oryginał.

Pozdrawiam serdecznie

Zdrówka!

w.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziękuję również Panu Michałowi

... nie ma za co.

m.in. po to jest nasze forum

(właściwie napisałem że na podstawie zdjęć nie da się potwierdzić ani zaprzeczyć oryginalności zegarka)

piotrek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

podobne widywałem

na allegro

używane w dobrym stanie góra :!: :!: :!: do 300pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość SolariS

Witam!

Dziękuję wam bardzo... Jak wy to znaleźliście to ja nie wiem, ale ważne, że się udało. Dziękuję jeszcze raz!

Pozdrawiam! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.