clusca 4903 #1 Napisano 10 Maja 2019 Temat: KwadransKto: Mistrz Yoda i TigerBearCo można: wszystkoTermin: piątek 17.05.2019, godzina 20:00 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #2 Napisano 11 Maja 2019 Panowie, jak tam piszecie się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3 Napisano 11 Maja 2019 Ok Wyzwania zamieszczamy teraz tuhttp://zegarkiclub.pl/forum/forum/88-pojedynki-prywatne/ Bitwy zostają gdzie były, będzie czytelniej 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4 Napisano 11 Maja 2019 Już mam pomysł na zdjęcie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5 Napisano 11 Maja 2019 Teraz widzę....Maćku, spróbuję, ale głowy nie dam, muszę stanąc na nogi... dosłownie :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6 Napisano 11 Maja 2019 Tygrysie, jeden głos, nie dwa-zegarek na ręku b&w 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7 Napisano 11 Maja 2019 Tygrysie, jeden głos, nie dwa-zegarek na ręku b&wPoprawiłem, choć oba podobały mi sie na równi. Wygrałeś w losowaniu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #8 Napisano 13 Maja 2019 Robert, nie ma sprawy, termin dość odległy, więc może się wyrobisz.Co do zegarka, to pamiętaj, że może to być nawet budzik z Pepco, czy innego KIKa, więc tutaj nie ma miejsca na wymówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9 Napisano 13 Maja 2019 Bitwę wystawię po przerwie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #10 Napisano 13 Maja 2019 Tym lepiej, będzie można nieco bardziej przemyśleć koncepcje zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #11 Napisano 13 Maja 2019 Robert, nie ma sprawy, termin dość odległy, więc może się wyrobisz.Co do zegarka, to pamiętaj, że może to być nawet budzik z Pepco, czy innego KIKa, więc tutaj nie ma miejsca na wymówki No tak, ale póki co ledwo się poruszam i średnią mam ochotę na cykanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #12 Napisano 13 Maja 2019 Robercie, nie namawiam, nie zachęcam, nie zmuszam Wrócą Ci siły i chęć na brykanie - ponoć to Tygryski lubią najbardziej - to coś wyślesz. Jeśli się nie zdecydujesz, zawsze możesz pokibicować Mistrzowi Yodzie i mnie, a co się odwlecze, to nie uciecze Szybkiego powrotu do zdrowia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #13 Napisano 13 Maja 2019 Zdrowia kolego!!!! 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #14 Napisano 13 Maja 2019 Dziękuję, Koledzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach