Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Mithos

[Warszawa]Poszukiwany Tissot

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mithos

Odwiedzilem chyba wszystkie sklepy jakie znam i nie znalazlem czegos takiego :

post-0-0-18612900-1330697367.jpg

Sa oczywiscie odmiany z biala tarcza, srebrna koperta i czarnym paskiem ale takiego jak na ww. zdjeciu nigdzie nie widzialem. Ktos mi pomoze zlokalizowac taki model ? Dodam, ze chodzi o Warszawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz w Wola Park, kiedyś widziałem tam takiego kosztował 1400 PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak kolega zadzwoni do swatch group i poprosi panią od Tissota i poda referencję, to pani sprawdzi, jakie sklepy w Warszawie brały toto i kiedy. W odróżnieniu do serwisu :evil: dział handlowy działa u nich w miarę nieźle

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Jesli poszukujesz dokladnie tego modelu to moge polecic moja aukcje na ebayu (http://cgi.ebay.ie/Tissot-Watch-Mens-Le-Lo...1QQcmdZViewItem), gdzie wlasnie sprzedaje ten model. Jest to praktycznie nowy zegarek, kupiony w maju ale nie noszony w idealnym stanie z dwuletnia gwarancja miedzynarodowa i wszystkimi akcesoriami.

Ewentualny kontakt: [email protected]

Pozdrawiam

PK

Przemyslaw Kilanowski

Kilka mechanicznych szwajcarow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadzwon do Time Trend, powiedz milej pani, ze interseuje Cie taki model o takim numerze referencyjnym. Mysle, ze nie bedzie problemu, najwyzej poczekasz tydzien...

Nr do Time Trend na Chmielnej 22 2220593

...Dominic

Tempus Fugit jak jasna cholera!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mithos

Dzieki wszystkim za info :D

Co do kupna na ebay to nie wchodzi to w gre. Przede wszystkim musze zobaczyc jak ten zegarek wyglada "na zywo" oraz jak lezy na rece. Dlatego tez szukam sklepu, w ktorym mozna go najpierw "obadac".

W Weekend wybiore sie do Wola Park (w tygodniu nie mam niestety czasu). A Time Trend na Chmielnej tez odwiedze w tym tygodniu, bo jakos mi umknal ten sklep (a pracuje niedaleko, wiec nie bedzie z tym wiekszego problemu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.