Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

hddvd

Zenith Port Royal El Primero z luxurybazaar.com

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy, parę słów o sobie napisałem w dziale "przedstaw się". Moje zainteresowanie do zegarków ostatnio mocno odżyło m.in. pod wpływem Zenitha z El Primero, którego zapragnąłem posiąść. Nie wiem do końca, czy mnie na niego stać (żona uważa że nie :? ) ale nadarza się okazja importu z US bo niebawem znajomy będzie wracał z NY i obiecał przywieźć na nadgarstku. Generalnie wyznaczyłem sobie budżet na mój nowy zegarek do okolic 9 tys. PLN (max) i oferta z luxurybazaar.com wydaje mi się atrakcyjna

http://www.theluxurybazaar.com/timepieces/...00_22_c492.html

Będę wdzięczny za opinie czy to dobry wybór za tę cenę i czy ktoś wie coś n/t tego sklepu. Generalnie jeśli nie ten zegarek i nie ten sklep to z przyjemnością przeczytam co szanowni koledzy by poradzili przy takim zakupie w US;

- max do ok. 3 tys. $ ale jak coś fajnego znajdę za 1,5 czy 2 tys. to absolutnie nie mam zamiaru płakać, że nie wydam 3tys.

- raczej sportowo i oryginalnie niż super klasycznie

- pasek

- oczywiście im marka lepsza tym fajniej

- może być z lub bez chronographu

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.