Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość MxR

Zegarek z kalendarzem - przypomineczem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MxR

Drodzy Miłośnicy zegarków w Was cała nadzieja.

Poszukuje zegarka z kalendarzem tzn. chodzi mi głównie aby mi przypominał o wydarzeniach np. fryzjer, spotkanie, zakupy itp. krótkie treści ale zapisane w zegarku.

25 lat temu posiadałem zegarek Casio z kalkulatorem i taką funkcją żmudnego wpisywania ale był to najlepszy z możliwych zegarków.

Teraz po prawie ćwierć wieku chciałbym podobny, ale na miarę dwudziestego pierwszego wieku idealnie by było gdyby zczytał informacje z konta/kalendarza google i mi o tym przypominał. Znalazłem zegarek Samsung Galaxy Watch Active SM-R500 ale on musi być na stałe połączony z telefonem. Mi zależy na tym by z telefonu lub komputera wpisać wszystkie przypominacze / zsynchronizować z zegarkiem do pamięci wewnętrznej zegarka i odłączyć telefon / internet WiFi itp. i korzystając z samego zegarka, który o wydarzeniach będzie mi przypominał. (telefon zostaje w domu, a ja jestem poza zasięgiem, a przypomnienia z zegarka będą się pojawiać).

Pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MxR

Może ma ktoś zegarek Samsung Galaxy Watch Active SM-R500 i mógłby dla mnie to przetestować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.