Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MxR

Zegarek z kalendarzem - przypomineczem

Recommended Posts

Guest MxR

Drodzy Miłośnicy zegarków w Was cała nadzieja.

Poszukuje zegarka z kalendarzem tzn. chodzi mi głównie aby mi przypominał o wydarzeniach np. fryzjer, spotkanie, zakupy itp. krótkie treści ale zapisane w zegarku.

25 lat temu posiadałem zegarek Casio z kalkulatorem i taką funkcją żmudnego wpisywania ale był to najlepszy z możliwych zegarków.

Teraz po prawie ćwierć wieku chciałbym podobny, ale na miarę dwudziestego pierwszego wieku idealnie by było gdyby zczytał informacje z konta/kalendarza google i mi o tym przypominał. Znalazłem zegarek Samsung Galaxy Watch Active SM-R500 ale on musi być na stałe połączony z telefonem. Mi zależy na tym by z telefonu lub komputera wpisać wszystkie przypominacze / zsynchronizować z zegarkiem do pamięci wewnętrznej zegarka i odłączyć telefon / internet WiFi itp. i korzystając z samego zegarka, który o wydarzeniach będzie mi przypominał. (telefon zostaje w domu, a ja jestem poza zasięgiem, a przypomnienia z zegarka będą się pojawiać).

Pozdrawiam

Marcin

Guest MxR

Może ma ktoś zegarek Samsung Galaxy Watch Active SM-R500 i mógłby dla mnie to przetestować?

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Jan M. Krawczyk
      Koledzy
        Jak co roku, ruszają zapisy na nową edycję Kalendarza Klubowego. Zdjęcia są jeszcze lepsze. Po prostu poziom, który prezentują klubowicze to już mistrzostwo. Wielkie Wam dzięki przy tej okazji. Ale do rzeczy...   Jak poprzednio, planujemy produkcję kalendarza biurkowego oraz ściennego.   Cena kalendarza biurkowego to 39 zł/szt. oraz dodatkowo 12 zł przy wysyłce poza granice kraju.

Cena kalendarza ściennego to 50 zł/szt. oraz dodatkowo 12 zł przy wysyłce poza granice kraju.
        Jak zamówić kalendarz? Niezmiennie, to trzy proste kroki:   1. Poinformować nas o tym w tym wątku
        2. Wykonać przelew Dane do przelewu: Stowarzyszenie Klub Miłośników Zegarów i Zegarków  00-427 Warszawa ul. Dmochowskiego 4/2   Santander Bank Polska S.A. Nr rachunku: 61 1090 1870 0000 0001 1236 5368   W rubryce tytułem przelewu wpisujecie: Kalendarz, login klubowy, ilość sztuk Przykład: Kalendarz - Jan M. Krawczyk - 1 biurkowy i 2 ścienne   3. Wysłać e-mail z danymi adresowymi Dane do wysyłki proszę przesłać na [email protected]   W temacie wiadomości, jak powyżej, zastosujcie taki schemat: Kalendarz, login klubowy   Pozdrawiam   Janek    
    • By demalis
      Cześć,

Chciałbym się poradzić, jaki zegarek wybrać. Obecnie posiadam Casio SGW-450h - jednakże "umarł", a chciałbym kupić podobny zegarek.
      Myślałem nad:
      Casio Protrek PRT-B50-1ER
      G-SHOCK Casio G-SQUAD

A może lepiej kupić smartwatcha? 
    • By AdamBe
      Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym kupić zegarek od sprzedawcy na OLX. Jest to zegarek Bergana, którego koperta jest wykonana z 14k złota (próba 585). Tu się pojawia moje pytanie: czy patrząc na zdjęcia tego zegarka, można twierdzić, że jest to oryginalny zegarek? Oczywiście przed zakupem zamierzam iść do zegarmistrza, aby sprawdził jego autentyczność oraz działanie. Jednakże przed tym wolę zapytać się szanownych forumowiczów, czy w ogóle warto się fatygować.

• By Patrict12
      Cześć wszystkim.
      Panowie i panie jesteście moja ostatnia deską ratunku. Dostałem bon na 700 zł do time trenda. Jestem w stanie dorzucić z 300 zł. Problem jest taki, że wypadłem z aktualności zegarkowych, ostatnio interesowałem się tylko radziecką myślą zegarmistrzowską.
      Bon jak wspomniałem jest do sklepu Timetrend. Szukam już 3 tydzień i nic.
      Macie jakieś propozycje?

Mechanizm obojętny
      Szkło najlepiej szafir
      Tylko nie garniturowiec
      Bajery typu chronograf/tachymetr w ostateczności.

• By Tineso
      Witam, szukam podobnych zegarków jak na zdjęciach w relatywnie niskiej cenie. Nie potrzebuje ani dużej wodoszczelności ani cudnego mechanizmu, chodzi głównie o podobny kształt koperty za najmniejszą cenę. Raczej szukałbym takiego zegarka na pasku, ale bransoleta też może być. Cena maksymalnie 550zł za nowy. 

PS. to czy zegarek jest w kategorii kobiecej czy męskiej nie ma dla mnie znaczenia, ważne tylko aby pasek/bransoleta nie był zbyt krótki

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.