Łukasz0 0 #1 Napisano 15 Września 2019 Witam wszystkich,W pierwszej kolejności chciałbym podziękować za przyjęcie do grupy.Przez ostatnie kilka lat moim wiernym towarzyszem w odmierzaniu czasu był Casio Rangeman, lecz zauważyłem że z upływem czasu stał się on nieco mało praktyczny jeżeli trzeba dostosować dresscode do nieco poważniejszych okoliczności.Wziąłem na celownik Seiko SARB033, zegarek który łączy w sobie prostotę i elegancję a także współgra z przystępną ceną. Jest tylko jedna rzecz która mi w nim nie pasuje, kolor wskazówek i indeksów. W związku z tym kieruję pytanie do was szanowni koledzy i koleżanki,czy istnieje możliwość modyfikacji w/w elementów ze srebrnych na złote w odcieniu mosiądzu?Będę wdzięczny za każdą pomocną odpowiedź.Pozdrawiam serdecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #2 Napisano 15 Września 2019 jak znajdziesz fajne wskazówki to można je zmienić. pytanie czy jest sens? Seiko Sarb to od jakiegoś roku model nieprodukowany, trudno dostępny i wcale nie taki tani jak kiedyś. zwróciłbym Twoją uwagę w stronę Orient Star 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7274 #3 Napisano 15 Września 2019 Popieram.Szkoda psuć SARBa.Lepiej sprzedaj, a kup OS, jak sugeruje kolega wyżej. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach