Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bialy181810

Zegarek Automat do 2500 zł Jaki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was bardzo serdecznie Poszukuję zegarka do 2500 zł Automatu z widocznym mechanizmem Jaki polecacie,Mi osobiście podobają się w stylu Zeppelin takie pod stary styl :) ale chciałbym was prosić o coś co naprawdę będzie warty swojej cenny z góry dziękuje za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Seiko Sarb 033/035, a jak dasz radę, Seiko SDGM 001/003. Jednak w tym budżecie nie liczyłbym na jakieś "wodotryski", ale dodatkowo, taki Tissote Le Locle, z tyłu wygląda całkiem spoko, a i w budżecie się mieści  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za szybką odpowiedź ale nie podobają mi się zegarki Japońskie i preferuję bransoletę skórzaną Tissot się piękne prezentuję ale są na pewno jeszcze jakieś ciekawe propozycje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę ponad budżet 9c7aa0af1b265fdc8748cddbd8c5a7f3.jpg

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jeśli w grę wchodzą "made in germany" i używki, to przyjrzyj się Stowie z modelami Antea czy Marine. Jak trafisz (też raczej używka), to IMO z tyłu fajnie wyglądają modele Incursore od Glycine na Unitasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15151598_IMG_4035.jpg

Jak się podoba taki tryciak, pisz na PW :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.