Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Szlagier

Tag heuer 4000

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy forumowicze moglibyscie mi doradzic w sprawie kupna wlasnie tego modelu tag Heuer 4000. Jest to 20 paro letni zegarek i są wersje kwarcowe i automatyczne. Po pierwsze co ogóle sądzicie o tym modelu.

Wolałbym automatyka ale nie wiem czy w przypadku tylu letniego zegarku kwarcowy nie będzie w lepszym stanie po prostu nie znam się tylko na chłopski rozum tak sobie pomyślałem że automatyczny może spieszyć się czy spóźnić się po tylu latach. I kolejna kwestia jest na chrono24 parę takich egzemplarzy tylko mają na zewnątrz na pierscieniu (chyba tak sie ta czesc nazywa) logo i kolory sa starte najczęściej zielony czy ewentualnie po zakupie jest jakiś serwis który mógłby to pomalować na nowo najlepiej w Warszawie ale może być gdzieś indziej czy raczej takich zabiegów z zegarkami się nie robi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten TH trąci myszką i źle się zestarzał, wyglądem jest po prostu kiczowaty- nie przystaje do tych czasów. Jeśli miałbym ci doradzić to bym powiedział- NIE KUPUJ GO. Napisz jaki masz budżet, czego szukasz, a koledzy z forum doradzą ci coś lepszego niż tego Taga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.