Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pajabrava

A co to takiego? dziwaczny chodzik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Koleżenstwo szanowne.

Choc poprzedni temat,mimo prawie 400 odsłon nie dał odpowiedzi, jaki to kominkowiec stoi na półce w mej chatynce?, to moze z tym tematem pomozecie.

kupiłem , go w zasadzie dla wahadła,ale po rozebraniu delikwenta ukazał się dziwacznie prosty,bardzo głośny ale działajacy chodzik. Prosze powiedzcie,kto mógł go stworzyć??

Marek Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Kordal
      Cześć, kilka lat temu dostałem taki o to zegarek. Dopiero teraz jednak zainteresowałem się noszeniem zegarka i odpakowałem dawny podarunek. Niestety ciężko mi znaleźć konkretne informacje na jego temat. Na pasku napisane POLJOT a w internecie Sturmanskie Gagarin. Wiem, że jest związany z pierwszym kosmonautą na orbicie oraz, że ma numer seryjny 356/999. Może ktoś będzie wiedział coś więcej na temat tego zegarka. Jestem bardzo ciekawy jaka historia się za nim kryje. Z góry dziękuję za pomoc.

• Przez pajabrava
      Witam Koleżenstwo szanowne.
      Choc poprzedni temat,mimo prawie 400 odsłon nie dał odpowiedzi, jaki to kominkowiec stoi na półce w mej chatynce?, to moze z tym tematem pomozecie.
      kupiłem , go w zasadzie dla wahadła,ale po rozebraniu delikwenta ukazał się dziwacznie prosty,bardzo głośny ale działajacy chodzik,bez znaków producenta. Prosze powiedzcie,kto mógł go stworzyć??
      Marek Jacek

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.