dudikn 0 #1 Napisano 4 Października 2019 WitamKupiłem zegarek Casio EFV-C100D-1B ustawiłem alarm ale okazał się bardzo cichy ledwo co było słychać. Może jest ktoś z użytkowników tego zegarka i pomoże rozwiązać problem.Pozdrawiam Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7128 #2 Napisano 4 Października 2019 Zacznij od sprawdzenia czy ten model czasem tak nie ma.Znam modele Casio, w których również alarmu prawie nie słychać Podjedź gdzieś do sklepu i zrób porównanie. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudikn 0 #3 Napisano 4 Października 2019 Dzięki za sugestię Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudikn 0 #4 Napisano 11 Października 2019 Nie ma zadnego użytkownika tego zegarka? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach