Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość amator3nr

Buran Poljot 3133

Rekomendowane odpowiedzi

Gość klocek

nie orientujecie sie moze gdzie w katowicach mozna nabyc zegarki BURAN ;] bo niemoge znalesc a chcialbym nabyc ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość klocek

i jeszcze jedno mam pytanie jak rozpoznac ze dany BURAN jest ze tak powiem orginalem a nie sciema ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie orientujecie sie moze gdzie w katowicach mozna nabyc zegarki BURAN ;] bo niemoge znalesc a chcialbym nabyc ;]

Ja myślę, że naljepiej będzie ci znaleźć internet i sprawdzić alledrogo :mrgreen: szczególnie w zakończonych - 350 za nóweczkę :mrgreen:

Buranów się nie podrabia - ZBYT wysoka techologia ;)

Podrabia się to co najłatwiej czyli np z ruskich to Komandir - i to też widać na pierwszy rzut oka że coś z nim nie tak....

Pozdr

GrzecH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość klocek

co do allegro te ten zegareczek kosztuje akurat hmmm 700 - 800 i jakos boje sie troche kupic go przez neta a pozatym jak dzis patrzylem to niema tego modelu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co do allegro te ten zegareczek kosztuje akurat hmmm 700 - 800 i jakos boje sie troche kupic go przez neta a pozatym jak dzis patrzylem to niema tego modelu ;]

Poszukaj w zakończonych i zagadaj do sprzedawcy z Torunia - jeśli jeszcze ma napewno Ci wystawi aukcję. Bo szukać to tylko na bazarkach - to nie model, który kupisz w salonie u jubilera ;)

Pozdr

G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość klocek

hmm a mozna wiedziec jeszcze dlaczego go raczej niedostane u jubulera? wedlug mnie to niejest jakis stary model bardziej nowszy ;] wrzucilbym jakies foto ale niestety niemam jak ;)

czy BURAN ze tak powiem jest godny zaufania znaczy czy dobre sa te zegarki ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hmm a mozna wiedziec jeszcze dlaczego go raczej niedostane u jubulera? wedlug mnie to niejest jakis stary model bardziej nowszy ;] wrzucilbym jakies foto ale niestety niemam jak :lol:

Bo rosyjskie zegarki raczej nie są "Ekskluzywne" ;)

Jeśli już jakieś gdzieś są to Vostok Europe, jeszcze rzadziej poljot - plus marża sklepu i masz 800pln - a kto za ruska da 800-1000pln? Nawet gdy szwajcarzy takie robią po 3k, to i tak Ruskie mimo że DOBRE to tego nie przeskoczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-23173-0-55135700-1330875213.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość klocek

no to bedzie trzeba przez neta kupic ;) moze nie bedzie tak zle ;] jak sie uda cos wykombinowac to dam znac ;] i szkoda ze szwajcarskim nie doruwnaja mimo ze tez sa doba hmmm ( dzieki za wszelkie info )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no to bedzie trzeba przez neta kupic ;) moze nie bedzie tak zle ;] jak sie uda cos wykombinowac to dam znac ;] i szkoda ze szwajcarskim nie doruwnaja mimo ze tez sa doba hmmm ( dzieki za wszelkie info )

Dorównują.....spoko. Buran jest OK.

Ale nie za 1k ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość klocek

to czy jest sens inwestowac 800 zl w BURANA ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowego burana (wyprodukowane w połowie lat 90, przeleżały nieużywane) z mechanizmem 3133 można kupić przez allegro za 350 - 400 zł. Wysłałem Ci PW - tam opisane jest dokładniej co i jak.

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.