Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

Roamer - warto nie warto?

Rekomendowane odpowiedzi

post-3565-0-11411700-1330701821.jpg

post-3565-0-12418600-1330701818.jpg

post-3565-0-58151400-1330701819.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek, ja tam bym się na niego nie obraził. Szczególnie, że wygląda na zadbanego - szczególnie tarcza. Koperta chyba trochę sponiewierana tak czy inaczej niewielkim kosztem można doprowadzić do super stanu. Co do ceny pojęcia nie mam, mnie udało się ostatnio wyrwać Cymę Synchron Automat za 80 PLN a ten Roamer jest w dużo lepszym stanie. Na Allegro jest kilka Roamerów w granicach 100-150 PLN i jak na razie nie ma chętnych. Ale myślę, że za taki stan warto dać coś właśnie w tych granicach. Jakbyś nie był chętny na niego a cena była by w tych granicach daj PM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym raczej obstawiał, że tarcza jest po renowacji - aczkolwiek bardzo pożądnej renowacji. Ogólnie zegarek w bardzo ładnym stanie i jeśli jego wymiary są odpowiednie (sprawdzałeś?), a ludzie płacą za pospolite Worldmastery po 200zł to wartość tego zegarka oceniłbym co najamniej tak wysoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wocio nie umiem ocenić czy tarcza jest po renowacji, ale wydaje mi się, że jak ktoś wydał 120-150 zł za renowację tarczy to nie poskąpiłby 35 zł na pochromowanie koperty! A za Worldmastery płacą już znacznie więcej :D, co mnie cieszy bo mam dwa i niewykluczone, że się z jednym rozstanę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.