Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

LexKony

Omegi - autentyczność

Rekomendowane odpowiedzi

Na temat czy oryginalne czy nie to ci nie doradze ale moge doradzic abys obejrzal oferty zegarków na bazarku forumowym tam jest z reguły duży wybór vintage a duzo lepsze miejsce na poszukiwanie zegarka uzywanego od olx czy alledrogo

np.

http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/182232-Złota-Omega-Geneve-lite-złoto#entry2678476

I są jeszcze inne.

Osobiście sam ba bazarku kupiłem i jestem zadowolony.

Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć w kwestii autentyczności? Będę bardzo wdzięczny, czas nauki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 - ewidentna nędza, renowacja tarczy raczej marna (zobacz jak farba włazi na wypukłości...), szlif na deklu doprawdy zjawiskowy... cena bardzo wysoka

2 - mam wątpliwości co do tarczy, poza tym koronka jakaś wielka (ale tu muszą spece od Omegi się wypowiedzieć)... no i cena.. 3 kafle..

3 - na pierwszy rzut oka nie jest robiona, ale brak zdjęcia mechanizmu, no i drogawo

4 - chyba najlepiej wygląda, ale po takich zdjęciach ciężko mieć pewność co do tarczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1,2,4 są autentyczne, co do nr 3, nie wiem, ale pewnie też . Na temat stanu i ceny się nie wypowiadam. Popieram pomysł szukania na bazarku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.