Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

JotEr

Co to za mechanizm

Rekomendowane odpowiedzi

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki mam go w takim zegarku pewnie to jakiś składak Ale skubaniec bardzo dokładny

post-111249-0-50402700-1577886678_thumb.jpg

post-111249-0-12385700-1577886717_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szwajcarią się na nim nigdzie nie chwalą, więc możliwe, że tak wyszedł z fabryki (czyli jakieś inne Rotary niż to szwajcarskie). Znaleźć takie cudaki na dobrym chodzie to niezłe szczęście, większość się już dawno rozleciała ;)

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy mogę go normalnie nosić nie żadna podruba jeszcze jedno jest bardzo szczelny wprawdzie nie nurkowałem w nim Ale podczas kompieli nawet niezaparował trzymany długo pod wodą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek nie ma praktycznie żadnej szczelności - to że nie zatonął to naprawdę fuks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to duży fuks - on tylko udaje tzw. divera. Ogólnie wiekowych zegarków pod wodę raczej się wkładać nie powinno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam w nim nurkowć nie będę mi wystarczy ta jego szczelność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unikaj zalewania go wodą w ogóle. Mycie rąk, nic więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.