Lannron 2 #1 Napisano 15 Lutego 2020 Czy może ktoś mi podpowiedzieć czy logo Certina widoczne na zegarku którego zdjęcie umieściłem było używane w określonych latach,może modelach?Pytam dlatego że szukając wiadomości o tym zegarku spotykam logo na dodatkowym tle,tu jest bezpośrednio na kolorze tarczy zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3241 #2 Napisano 15 Lutego 2020 Tak było używane... Twój egzemplarz to damka jak zapewne wiesz i wygląda całkiem dobrze nie wiem jak koronka... Czy logowana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lannron 2 #3 Napisano 15 Lutego 2020 Tak było używane... Twój egzemplarz to damka jak zapewne wiesz i wygląda całkiem dobrze nie wiem jak koronka... Czy logowana Ma jakiekolwiek znaczenie,o czym świadczy ten rodzaj logo(logo na tarczy bez tła)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3241 #4 Napisano 15 Lutego 2020 Koronka też ok... To że bez tła nie ma znaczenia taka linia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrstatler 1792 #5 Napisano 15 Lutego 2020 U mnie też jest bezpośrednio na tarczy Wysłane z mojego BTV-DL09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach