Guest Noodles #27 Posted April 10, 2020 Co to za bransa? Aliexpress? A dla rozruszania: 0 Share this post Link to post Share on other sites
P3ter85 102 #28 Posted April 10, 2020 No to ruszajmy dalej Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
GTB 19834 #29 Posted April 10, 2020 Co to za bransa? Aliexpress? Nie wiem , jakiś "no name" - z taką go już kupiłem (i już puściłem dalej). 0 Share this post Link to post Share on other sites
slawek.romaniuk 14 #30 Posted April 15, 2020 Nice Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
emiel 1651 #31 Posted May 7, 2020 Przedwczoraj dotarł, zdjęcie z wczoraj, dołączam do klubu z moim Bluro ? Pasek poszedł do śmieci od razu, dałem mu włoską gumę Bonetto Cinturini i jest super. 1 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #32 Posted May 11, 2020 Fajnie wygląda ja czekam na złotego ale idzie ze stanów to trochę sobie poczekam... Skąd brałeś i za ile? 0 Share this post Link to post Share on other sites
emiel 1651 #33 Posted May 11, 2020 Ze Stanów. Z podatkami wyszło ok 90 dolarów. Szedł prawie 3 miesiące przez covid. Z Japonii oceanus i jedno Seiko wciąż nie wyleciały. Duro szło, co ciekawe (po trackingu) po całych Stanach, po czym wylądowało w Osace i dopiero stamtąd do mnie. Korci mnie, żeby wrzucić mu wypukły szafir z AR, tak mi się spodobał. Myślałem też o bezelu trochę wyższym, co łatwiej by się go łapało (insert mi się podoba). Szczerze, to ten zegarek dużo bardziej mi się podoba, niż mój Seastar 1000, który kosztował 10x tyle, a go w ogóle nie noszę, bo jest jakiś taki słaby ? ten Duro ma dużo ciekawszą tarczę i lepiej siedzi na łapie - po prostu rewelka. Orientujesz się, czy są części (szkła,etc) do Duro, tak jak do Seiko? Btw. teraz poluję na białego/srebrnego. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #34 Posted May 11, 2020 (edited) Nie mam pojęcia, na watchuseek niby jest temat z modowaniem Duro >klik!< ale za wiele tego nie ma. Ot, zmiana bezela/szkła... Na Ebayu można dostać taki pmaraańczowy bezel w stulu omegi właśnie ponoć pasuje do duro. Mój też ze stanów idzie, utknął na trackingu w L.A. w centrum dystrybucji. ~280 zeta Edited May 11, 2020 by Noodles 0 Share this post Link to post Share on other sites
emiel 1651 #35 Posted May 18, 2020 W dniu 11.05.2020 o 14:17, Noodles napisał: Nie mam pojęcia, na watchuseek niby jest temat z modowaniem Duro >klik!< ale za wiele tego nie ma. Ot, zmiana bezela/szkła... Na Ebayu można dostać taki pmaraańczowy bezel w stulu omegi właśnie ponoć pasuje do duro. Mój też ze stanów idzie, utknął na trackingu w L.A. w centrum dystrybucji. ~280 zeta Hejka Noodles, dzięki wielkie za link, przejrzałem cały wątek i faktycznie JEST szafir z niebieskim AR do Duro (idealny dla mnie) na crystaltimes, niestety, dostępny tylko na amerykańskiej wersji strony, na międzynarodowej (.net) nie ma ale dobrze wiedzieć, że jest taka opcja, będę polował, a Duro jest przeurocze, Bill Gates ma dobry gust 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #36 Posted May 20, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=lG8NmmzwJ5g&t=3s 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #37 Posted June 4, 2020 (edited) Panowie ze Strapcode mają produkty do Casio Duro ???????? Mają też poczucie humoru... ->klik Edited June 4, 2020 by Noodles 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #38 Posted June 24, 2020 I cyk odkopujemy temacik! 0 Share this post Link to post Share on other sites
GTB 19834 #39 Posted June 24, 2020 Całkiem ładny , gratuluję. Dojechał ten co miał problemy z dotarciem czy z jakiegos innego źródła ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #40 Posted June 24, 2020 Dzięki Inne źródło (e-bay z UK). Po 6 dniach był u mnie. Za tamtedo dostałem refunda, zaginął w akcji. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #41 Posted June 30, 2020 Nie wiem. Pasek vs bransa? 0 Share this post Link to post Share on other sites
GTB 19834 #42 Posted June 30, 2020 Godzinę temu, Noodles napisał: Pasek vs bransa? Na moje z tych dwóch - zdecydowanie bransa ewentualnie jak pasek to NATO z jakimiś paskami w odcieniu złota. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #43 Posted June 30, 2020 (edited) Ponosiłem na nato, na MN i jednak mn is the winner Edited July 12, 2020 by Noodles 0 Share this post Link to post Share on other sites
krzychmiel 0 #44 Posted July 24, 2020 Serwus wszystkim, od dziś jestem posiadaczem Duro (polecam zakupy u kolegi Noodles'a (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)) Pierwsze co zrobiłem to wywaliłem fabryczny pasek i włożyłem to co miałem pod ręką czyli sylikon z galaxy watch, nawet pasuje 😛 Myślę nad jakimś ciekawym paskiem nato, napewno czarny ze złotym zapięciem, może czarno szare paski. Przeglądając internet wpadło mi w oko takie poł ączenie (złoty mesh) co myślicie? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #45 Posted July 24, 2020 Ten mesh ze strapcode to będzie kosztował więcej niż sam zegarek Moim zdaniem Durosy najlepiej siedzą na NATO ub MN Nationale 0 Share this post Link to post Share on other sites
krzychmiel 0 #46 Posted July 24, 2020 1 godzinę temu, Noodles napisał: Ten mesh ze strapcode to będzie kosztował więcej niż sam zegarek Moim zdaniem Durosy najlepiej siedzą na NATO ub MN Nationale ...a tam, szafir też podniesie jego wartość tylko nie mogę znaleźć jaki rozmiar, wg internetu 32,7 mm a ja znajduję tylko 32,5 mm :< 1 godzinę temu, Noodles napisał: Ten mesh ze strapcode to będzie kosztował więcej niż sam zegarek Moim zdaniem Durosy najlepiej siedzą na NATO ub MN Nationale ...a tam, szafir też podniesie jego wartość tylko nie mogę znaleźć jaki rozmiar, wg internetu 32,7 mm a ja znajduję tylko 32,5 mm :< 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Noodles #48 Posted August 2, 2020 @Puncur Co to za bransa? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Puncur 47 #49 Posted August 2, 2020 Cos aliexpressowego z pelnymi ogniwami, co w miare pasowalo. 0 Share this post Link to post Share on other sites
pablomas 13 #50 Posted August 19, 2020 (edited) Witam. Wczoraj przyszedł 😀. Przymierzony, bransa Ori gumowa mieciutka idealnie się układa . Jest 🍌 na twarzy😁. Edited August 21, 2020 by pablomas 1 Share this post Link to post Share on other sites