TomcioMiki 62599 #476 Napisano 6 Stycznia Godzinę temu, Cinek11 napisał(-a): Właśnie się nad Merlinem zastanawiam szukam jakiegoś divera ale pytanie czy jest sens wydawać kasę jak można mieć takiego Casio. Jak go ocenicie jakość wykonania i lume czy długo świeci? Luma z tego co wiem świeci krótko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #477 Napisano 6 Stycznia Luma to jedyny - tego zegarkaWysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18515 #478 Napisano 6 Stycznia (edytowane) 6 godzin temu, Cinek11 napisał(-a): Właśnie się nad Merlinem zastanawiam szukam jakiegoś divera ale pytanie czy jest sens wydawać kasę jak można mieć takiego Casio. Jak go ocenicie jakość wykonania i lume czy długo świeci? Jakość jest adekwatna do ceny, luma świeci dosłownie dwie minuty. Jak chcesz budżetowego divera w tej cenie to zostaje aliexpress. Edytowane 6 Stycznia przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #479 Napisano 14 Stycznia Batman na bransolecie z ciainiaoJest dobrze ale to nie docelowy kajdan dla tego zegarka.Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18515 #480 Napisano 14 Stycznia Godzinę temu, pbozek75 napisał(-a): Batman na bransolecie z ciainiao Jest dobrze ale to nie docelowy kajdan dla tego zegarka. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka to jest docelowy kajdan: https://longislandwatch.com/islander-22mm-brushed-solid-link-watch-bracelet-for-casio-duro-quartz-dive-watch-brac-74/ 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #481 Napisano 14 Stycznia Dokładnie tak I chyba jak już ciągnąć z usy to i jubille w pakiecieWysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18515 #482 Napisano 14 Stycznia w chinolach zawsze coś jest nie tak, a to zapiecie a to spasowanie. Ta bransa z linki mimo że droga to też nie daje 100% gwarancji ale nigdy z ich bransami się nie naciąłem. 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #483 Napisano 6 Lutego Doleciały bransy z long island watches Wykonanie świetne i rzeczywiście są warte swojej ceny, spasowanie, endlinki Na razie test jubilleWysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18515 #484 Napisano 6 Lutego 2 godziny temu, pbozek75 napisał(-a): Doleciały bransy z long island watches Wykonanie świetne i rzeczywiście są warte swojej ceny, spasowanie, endlinki Na razie test jubille Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Od razu wygląda na o wiele droższy zegarek spoko kombo 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #485 Napisano 6 Lutego Jestem zadowolony Jak to często bywa, okrężną do celuWysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #486 Napisano 7 Lutego Dzisiaj oyster i też bez zawodu.Są po prostu świetne Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #487 Napisano 8 Lutego I już nie zawracam głowy Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18515 #488 Napisano 8 Lutego 43 minuty temu, pbozek75 napisał(-a): I już nie zawracam głowy Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Dziwnie satysfakcjonujące zdjecie. Zrobiłeś to dobrze. Ogłaszam Cię królem Casio Duro na forum 🤴 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #489 Napisano 8 Lutego Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84429 #490 Napisano 8 Lutego 5 godzin temu, pbozek75 napisał(-a): I już nie zawracam głowy Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Wrzucaj fajnie wyszlo 😀gdybym znalazł pepsi z merlinem w dobrej cenie to też takie Jubilee bym dokupił 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #491 Napisano 8 Lutego Dzięki Na pepsiaka z rybą też poluję Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 240 #492 Napisano 25 Lutego Bez Marlina ale i tak nosi się świetnie, pozdrawiam ! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aramorco 427 #493 Napisano 26 Lutego Długo się wzbraniałem przed zakupem - podobał mi się, ale znany z noszenia duro jest pan B. Gates (nie przepadam za tym globalistą od depopulacji ludzkości). Jednak przełamałem opory i nie żałuję - porządny zegarek jak za swoją cenę i dobrze się nosi Poza tym jest większy niż przypuszczałem - załączam zdjęcie z porównaniem do wielkości innego divera (mod oparty na mechanizmie seiko nh35) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18515 #494 Napisano 26 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Aramorco napisał(-a): Długo się wzbraniałem przed zakupem - podobał mi się, ale znany z noszenia duro jest pan B. Gates (nie przepadam za tym globalistą od depopulacji ludzkości). Jednak przełamałem opory i nie żałuję - porządny zegarek jak za swoją cenę i dobrze się nosi Poza tym jest większy niż przypuszczałem - załączam zdjęcie z porównaniem do wielkości innego divera (mod oparty na mechanizmie seiko nh35) wrzuć go odrazu na inny pasek bo ten fabryczny jest turbo słaby Edytowane 26 Lutego przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aramorco 427 #495 Napisano 27 Lutego 21 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): wrzuć go odrazu na inny pasek bo ten fabryczny jest turbo słaby Zgadzam się - tylko zastanawiam się na paskiem lub bransoletą Jubilee. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18515 #496 Napisano 27 Lutego Godzinę temu, Aramorco napisał(-a): Zgadzam się - tylko zastanawiam się na paskiem lub bransoletą Jubilee. Jak masz kasę to bierz jubilee z LIS jak kolega wyżej i nawet się nie zastanawiaj. Jak nie to nato, pattini robi niezle to polska firma 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #497 Napisano 1 Marca Kończę kompletowanie mini kolekcji merlinów Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84429 #498 Napisano 1 Marca 13 godzin temu, pbozek75 napisał(-a): Kończę kompletowanie mini kolekcji merlinów Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Gratuluję. Gdzie się udało dostać też o nim myślałem? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #499 Napisano 1 Marca Olx ale przejrzyj Amazon, gdzieś mi mignęły Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5854 #500 Napisano 14 Marca Fotki akwariumWysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach