Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość dj Bartas

czy warto kupić zegarek g-shock

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dj Bartas

witam wszystkich zastanawiam sie nad kupnem kolejnego zegarka casio tym razem seri g-shock ale niewiem czy sa tto zegarki niezniszczalne czy sa warte tak duzych pieniedzy?Mam w swojej kolekcji juz jednego casio AQF-100 i Q&Q superior wiec niewiem czy jest sens kupowac kolejny ale od pewnego czasu jestem fanatykiem zegarkow wiec fascynuja mnie i chcialbym miec w swojej kolekcji g-shocka wiec pomuszcie mi pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Sławek
witam wszystkich zastanawiam sie nad kupnem kolejnego zegarka casio tym razem seri g-shock ale niewiem czy sa tto zegarki niezniszczalne czy sa warte tak duzych pieniedzy?

Zniszczyć to można wszystko jeśli tylko bardzo się tego chce i odpowiednio dobierze metodę. Jeśli wsadzisz G-shocka pod prasę hydrauliczną o nacisku kilku czy kilkunastu ton to na pewno go zniszczysz, ale przy normalnym użytkowaniu nie jesteś w stanie tego dokonać. Sam niejednokrotnie rzucałem DW 5600 o ścianę i jego to nie rusza, zresztą ludziska maltretowali G-shocki na różne sposoby: gotowali, rzucali z dziewiątego piętra, przejeżdżali samochodami itp. Było o tym na forum - opcja szukaj. Co do ceny to jest to kwestia dyskusyjna, bo co i dla kogo jest drogo czy tanio ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napewno QQ i AQF od casio nie beda mialy takiej wytrzymalosci. warto, bo przynajmniej o tego nie bedziesz musial sie bac, choc stylistycznie juz AQFy sa dosc sportowe. Polecam dla odmiany cyfraka jakiegos. Np. z wave ceptorem typu nowy GW-002E albo mudmana z WV - GW-9000

Tego z podanej auckji nie polecam, bo to model pozaeuropejski i kolorystycznie troche zbyt odwazny jak na polska reke (moim zdaniem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
......... (moim zdaniem)

:oops: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

Hy Moser

:shock: :shock:

:arrow:

uczysz sie emotikonki stawiać :?

:twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hy Moser

:shock: :shock:

:arrow:

uczysz sie emotikonki stawiać :?

:twisted:

:oops: już umiem :wink:

Ręce opadają :

- jeden próbuje sprzedać Swój towar, drugi odradza bo to model pozaeuropejski i kolorystycznie troche zbyt odwazny jak na polska reke (jego zdaniem-brand menagera Casio 8) ...... i dystrybutorów w Polsce )

A proszono o obiektywną poradę......

Lub skoro to Takie cenne - to można podpisać, że porada jest subiektywna z punktu widzenia wykonywanej pracy i biznesowych zależności.

Uczciwość musi być.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do czego pijesz? Osoba zwiazana jakos z dystrybutoremnie moze dobrze doradzac? Bardzo czesto to robie. Bardzo czesto tez tlumacze telefonicznie dlaczego ktos ma klopot przez zakup modelu pozaeuropejskiego. A wiem chyba najlepiej jakie kolory sa popularne, jakie modele sie podobaja i co kupuje przecietny polak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.