Gość Noodles #151 Napisano 8 Grudnia 2020 Oj temu to nawet tytan bym wybaczył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #152 Napisano 15 Grudnia 2020 I cyk recenzja skończona Seiko SBBN031 - Testy i recenzje - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków (zegarkiclub.pl) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #153 Napisano 16 Grudnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #154 Napisano 16 Grudnia 2020 2 godziny temu, maritimeeng napisał: Psssst.... Paweł dzisiaj jest 16 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #155 Napisano 16 Grudnia 2020 2 godziny temu, Noodles napisał: Psssst.... Paweł dzisiaj jest 16 Ach te miesiące przestępcze 😆 Ustawialem go jakieś 4 miesiące temu i ma +7 sekund. Ujdzie w tłoku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6869 #156 Napisano 17 Grudnia 2020 Napisu Marinemaster brakuje, ale chyba się kwalifikuje 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16029 #157 Napisano 18 Grudnia 2020 Fajny jest, tylko baterię ktoś w Polsce zmieni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6869 #158 Napisano 18 Grudnia 2020 Fajny jest, tylko baterię ktoś w Polsce zmieni.W sumie nawet nie pomyślałem o tym, ale mam nadzieję że w Zibi dadzą radę.Wskoczył na skórę 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #159 Napisano 21 Grudnia 2020 W dniu 18.12.2020 o 13:03, traczu napisał: W sumie nawet nie pomyślałem o tym, ale mam nadzieję że w Zibi dadzą radę. Wskoczył na skórę Kontrowersyjne zestawienie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3ter85 102 #160 Napisano 24 Grudnia 2020 Wiem że moje poczucie gustu jest pewnie skrzywione, ale dla mnie skóra wygląda dobrze tylko w garniturowcach. Nie mniej jednak sama puszka pierwsza klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #161 Napisano 27 Grudnia 2020 Wielokrotnie wałkowany temat; divery na pasku skórzanym - PROFANACJA !!! Przez znawców forumowych zostało dopuszczone noszenie na NATO. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #162 Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Do zestawu profanacyjnego dorzuciłbym jeszcze meshe. Fuj 🤢🤮 Ma być solidny kajdan a nie popłuczyny. Ewentualnie dobra guma też daje radę. Np ta w sbbn042: Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #163 Napisano 27 Grudnia 2020 Tylko porządna bransoleta Gumy dla tych co lubią, ja nie lubię Teraz zauważyłem że Tuna MM ma okrągłe dziurki A SLA MM prostokątne, hm, i co teraz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6869 #164 Napisano 27 Grudnia 2020 Herezje głosicie koledzy a żeby pozostać w temacie tylko tuńczyków kilka historycznych zdjęć 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #165 Napisano 28 Grudnia 2020 Dzisiaj dostarczony 🙃 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #166 Napisano 28 Grudnia 2020 @ncx Noooo to się naczekałeś gratulacje! i co jak wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #167 Napisano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Hehe, naczekałem tak długo, że z pierwszego źródła musiałem anulować zamówienie, bo perspektywy miałem na styczeń. Ostatecznie wyszły lekkie plecy przy zwrocie kasy, ale Kota zgodził się podzielić tym "szczęściem" ze mną (tutaj plus dla Sakura Watches). W ramach pocieszenia zamówiłem sobie tego Citka BN0118, ale sprawa nie dawała mi spokoju i wciąż gdzieś oglądałem tuńczyki. Za sprawą Kolegi @SEI_pat_KO zawędrowałem do Singapuru (Gnomon Watches), a tam piłka była bardzo krótka. Niedzielnym popołudniem (21.12) wysłałem maila z pytaniem o dostępność, a odpowiedź przyszła po kilku minutach. Kolejnego dnia przesyłka była już w drodze do Polski. Święta zegarek spędził w Lipsku, dzisiaj z rana cło i odbiór od kuriera. Początkowo zamówiłem SBBN031, ale przy drugim podejściu zdecydowałem się na 033 i nie żałuję, bo w mojej opinii guma jest wygodniejsza niż bransa, a zegarek nie przemieszcza się tak łatwo po nadgarstku. Stalowy bezel faktycznie sprawia wrażenie jakby zegarek wizualnie był mniejszy, a czymś przy okazji różni się od mojego żółwia. Polerowana osłona nie rzuca się w oczy, a rysy złapać można również na tej szczotkowanej, więc w noszeniu nie będzie zbytniej różnicy. Kwestie bicia w indeksy odstawiam na drugi plan, bo minimalne przesunięcie wskazówki sekundowej mnie nie rusza, a gorsze niedoróbki zdarzają się w towarach za kwoty znacznie wyższe Egzemplarz z bieżącej produkcji, wymiana baterii 2025, więc jest super Edytowane 28 Grudnia 2020 przez ncx 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #168 Napisano 28 Grudnia 2020 Dobrze dobrze trafiłes z nowej partii. Baterie mamy do wymiany jak juz bedzie po pandemii wiec 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #169 Napisano 29 Grudnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #170 Napisano 30 Grudnia 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #171 Napisano 30 Grudnia 2020 @ncx miodny zegarek będziesz mu mierzył dokładność czy szkoda Ci życia na takie pierdy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #172 Napisano 30 Grudnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #173 Napisano 30 Grudnia 2020 44 minuty temu, Noodles napisał: @ncx miodny zegarek będziesz mu mierzył dokładność czy szkoda Ci życia na takie pierdy? Oczywista oczywistość, że zmierzyć trzeba 2 dni to zbyt krótki czas na taką zabawę, bo wynik pomiarów obarczony jest błędem większym niż sama odchyłka mechanizmu. Na ten moment śmieszne 0,0÷0,1 s/d, ale zobaczymy za miesiąc. Źle raczej nie będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #174 Napisano 30 Grudnia 2020 Tak jak pisałem w recenzji- będzie bardzo dobrze (toz to kwarc) albo wyśmienicie (trafiłeś mega dokładną) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #175 Napisano 30 Grudnia 2020 Ja to trafiłem lepiej jak w GS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach