PiotrX 1082 #51 Napisano 19 Września 2020 (edytowane) 10 minut temu, maritimeeng napisał: Co tu taka bieda w wątku? Tylko mój i Piotrka? Bo to unikaty Zaświecę trochę w temacie, może pokaże się więcej Edytowane 19 Września 2020 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #52 Napisano 5 Października 2020 (edytowane) Panowie jak pucha SBBN031 wypada rozmiarowo względem baby tuny albo żółwia? To jest ta sama liga (czyli wielkie landary)? Nosi się podobnie te trzy zegarki? Edytowane 5 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #53 Napisano 5 Października 2020 31 minut temu, Noodles napisał: Panowie jak pucha SBBN031 wypada rozmiarowo względem baby tuny albo żółwia? To jest ta sama liga (czyli wielkie landary)? Nosi się podobnie te trzy zegarki? Nie pamiętam dokładnie specyfikacji, ale jest mniejsza od Baby Tuny. Żółwia nie nosiłem, ale w porównaniu do BT, to wypada lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #54 Napisano 5 Października 2020 @PiotrX A w porównaniu do MM300 jak się puchę Tobie nosi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #55 Napisano 5 Października 2020 1 minutę temu, Noodles napisał: @PiotrX A w porównaniu do MM300 jak się puchę Tobie nosi? Dużo lepiej od MM, mam go non stop na ręce. MM jest wysoki w porównaniu do Tuny, wizualnie na pewno. Poszukaj w necie specyfikacji i porównaj BT, MM, z MMT. Szykujesz się na MMT? Będziesz zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #56 Napisano 5 Października 2020 Na razie chodzę wokół tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #57 Napisano 5 Października 2020 Wymiary BT - 51mm x 48mm x 14mm MMT - 47.7mm × 47.7mm × 14.7mm MM - 50.5mm x 44.3mm x 15.4mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #58 Napisano 5 Października 2020 Kurczę Baby Tuna na moim kurzym nadgarstku to już jest przegięcie... Jak zaparkuję na nim Puchą może się nie zmieścić 😕 co robić, jak żyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #59 Napisano 5 Października 2020 1 minutę temu, Noodles napisał: Kurczę Baby Tuna na moim kurzym nadgarstku to już jest przegięcie... Jak zaparkuję na nim Puchą może się nie zmieścić 😕 co robić, jak żyć Nie jest źle, ale MMT będzie zdecydowanie lepiej leżeć. Mogę pożyczyć 1 cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #60 Napisano 5 Października 2020 Jest borderlajnowo kiedyś mi napisałeś, że ta Btuna to jak zegar z kukułką na moim nadgarze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #61 Napisano 5 Października 2020 1 minutę temu, Noodles napisał: Jest borderlajnowo kiedyś mi napisałeś, że ta Btuna to jak zegar z kukułką na moim nadgarze Oj tam, ale pamiętliwy jesteś, może zdjęcie było pod innym kątem, może zacząłeś pakować i już jest lepiej Pakuj dalej, to te z kukułką też będziesz nosił dumnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #62 Napisano 5 Października 2020 Pakować to ja się co najwyżej mogę do wyjazdu z tego kraju z gówna, patyków i mokrego kartonu A tak na serio to zachciało mi się Puchy ale właśnie rozmiar trochę odstrasza 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #63 Napisano 5 Października 2020 2 minuty temu, Noodles napisał: Pakować to ja się co najwyżej mogę do wyjazdu z tego kraju z gówna, patyków i mokrego kartonu A tak na serio to zachciało mi się Puchy ale właśnie rozmiar trochę odstrasza 🤔 Przeżyliśmy potop szwedzki, radziecki, to przeżyjem i PiSdziecki Powinieneś przymierzyć, zapraszam do strefy czerwonej w Sopocie na weekend 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #64 Napisano 5 Października 2020 4 godziny temu, Noodles napisał: Panowie jak pucha SBBN031 wypada rozmiarowo względem baby tuny albo żółwia? To jest ta sama liga (czyli wielkie landary)? Nosi się podobnie te trzy zegarki? Dla mnie tuna nosił się podobnie jak SKX007 . Miałem to szczęcie że idealnie się dopasował na gumowym pasku. Wybrałeś najładniejszą wersje i teraz chyba jest dobra cena na sakura watches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #65 Napisano 5 Października 2020 (edytowane) @HaveFun dzięki za info a orientujesz się może jak wygląda sprawa gwarancji u Sakura watches? Jak zegarek się popsuje to odsyłam go im do Japoni? Czy trzeba trzymać kciuki, żeby się nie zepsuł? Edytowane 5 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #66 Napisano 5 Października 2020 2 godziny temu, Noodles napisał: @HaveFun dzięki za info a orientujesz się może jak wygląda sprawa gwarancji u Sakura watches? Jak zegarek się popsuje to odsyłam go im do Japoni? Czy trzeba trzymać kciuki, żeby się nie zepsuł? Odsyłasz do Jap. Tylko, żeby coś tam się popsuło, to nie wiem... trzeba mieć wchuj pecha. Bierz i nie marudź, bo zaraz zostaną tylko nowe puszki z iksem za 2x tyle 😐 Puszkę MM musi mieć każdy fan Seiko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #67 Napisano 6 Października 2020 @maritimeeng Prawda. Te nowe wersje będą zapewne gorzej wykonane do tego. Dali szafir ale caramiki juz nie... no i cena pewnnie sroga będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #68 Napisano 6 Października 2020 7 minut temu, Noodles napisał: @maritimeeng Prawda. Te nowe wersje będą zapewne gorzej wykonane do tego. Dali szafir ale caramiki juz nie... no i cena pewnnie sroga będzie Już są... Nowy Tuńczyk na gumie. Plus tax oczywiście https://www.sakurawatches.com/seiko-prospex-sbbn045 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #69 Napisano 6 Października 2020 4 godziny temu, maritimeeng napisał: Już są... Nowy Tuńczyk na gumie. Plus tax oczywiście https://www.sakurawatches.com/seiko-prospex-sbbn045 Ładnie. czyli wyjdzie grubo z podatkiem i cłem około 7 koła. wesja na bransie pewnie o tysia sobie zażyczą... 8k pln 🙀 Pytanie do specjalistów: 7c46 jest na kamieniach i z metalu. "Zwykły", kwarcowy mechanizm nie ma kamieni łożyskujących jak mniemam? PS proszę nie bić tyko do edukować! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #70 Napisano 6 Października 2020 4 minuty temu, Noodles napisał: Ładnie. czyli wyjdzie grubo z podatkiem i cłem około 7 koła. wesja na bransie pewnie o tysia sobie zażyczą... 8k pln 🙀 Pytanie do specjalistów: 7c46 jest na kamieniach i z metalu. "Zwykły", kwarcowy mechanizm nie ma kamieni łożyskujących jak mniemam? PS proszę nie bić tyko do edukować! Zobacz post nr 12 w tym wątku, naskrobany przez Piotra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #71 Napisano 6 Października 2020 21 godzin temu, maritimeeng napisał: Bierz i nie marudź, bo zaraz zostaną tylko nowe puszki z iksem za 2x tyle 😐 Puszkę MM musi mieć każdy fan Seiko... Ch***j tam, kliknięte. Wcześniej czy później i tak bym kupił puchę a na te nowe czekać IMHO nie warto. Teraz tylko odczekać ten tydzień zanim dojdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #72 Napisano 6 Października 2020 20 minut temu, Noodles napisał: Ch***j tam, kliknięte. Wcześniej czy później i tak bym kupił puchę a na te nowe czekać IMHO nie warto. Teraz tylko odczekać ten tydzień zanim dojdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #73 Napisano 6 Października 2020 52 minuty temu, Noodles napisał: Ch***j tam, kliknięte. Wcześniej czy później i tak bym kupił puchę a na te nowe czekać IMHO nie warto. Teraz tylko odczekać ten tydzień zanim dojdzie Fajnie Kubuś Od niego przesyłki otrzymywałem w przeciągu 2-3 dni. Proszę zamień tego pana z działu Roleksa, na kogoś skromniejszego i nie opalonego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #74 Napisano 6 Października 2020 @PiotrX Wymieniłem mejle z Seiyą (za Twoją radę) i napisał, że w obecnych śmiesznych czasach to będzie ok. tygodnia A pana już zmieniam o tu się jakiś cieszy na zdjęciu, nada się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #75 Napisano 6 Października 2020 1 minutę temu, Noodles napisał: @PiotrX A pana już zmieniam o tu się jakiś cieszy na zdjęciu, nada się? Oby ci przesyłka zaginęła A taki był miły wieczór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach