Gio 2583 #1 Napisano 5 Kwietnia 2020 Cześć, Czy ktoś ma jakiś pomysł gdzie mogę znaleźć oryginalny pasek albo klamerkę OS? Nie wiem o co chodzi, ale nie znalazłem absolutnie nic. Ani w kraju ani za granicą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #2 Napisano 5 Kwietnia 2020 Możesz próbować kontaktować się z polskim serwisem Poljot Euro, może oni coś będą mogli ściągnąć. Jakiś czas temu próbowałem sam zamówić u nich klamerkę do OSy, ale ich responsywnosc skutecznie mnie zniechęciła. Później jakoś zapomniałem o tym.Jakbyś odniósł sukces w poszukiwaniu podziel się tu efektem i szczegółami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #3 Napisano 6 Kwietnia 2020 Możesz próbować kontaktować się z polskim serwisem Poljot Euro, może oni coś będą mogli ściągnąć. Jakiś czas temu próbowałem sam zamówić u nich klamerkę do OSy, ale ich responsywnosc skutecznie mnie zniechęciła. Później jakoś zapomniałem o tym.Jakbyś odniósł sukces w poszukiwaniu podziel się tu efektem i szczegółami Dzięki za sugestię Garbb! Będę próbował w takim razie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach