Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

Witam,

doceniam zmiany, ale siedzę już dłuższy czas i nie mogę ich ogarnąć (tych zmian), więc poproszę o pomoc, zapewne się nauczę ?

Mianowicie, chciałem otworzyć swoją galerię. dawniej po kliknięciu na swojego nicka (w prawym górnym rogu) otwierało się menu i można było następnie kliknąć GALERIA.

Otwierała sę moja galeria i miałem wszystko jak na dłoni, teraz tego nie ma. Będzie? 

Owszem utworzyłem swój kanał pod nazwą Galeria i mogę go sobie wybierać poprzez zakładkę AKTYWNOŚĆ a następnie Twoje kanały aktywności. Tylko co z tego jeśli sortowanie nie jest alfabetyczne i w efekcie czego otzrymuję na ekranie misz-masz typu: Pobeda,Kama, Pobeda, Pobeda, Raketa, Moskwa, Pobeda, Start, Raketa. Wolałbym otrzymać wynik typu: Kama, Moskwa, Pobeda, Raketa itd. Czyli chodzi o sortowanie alfabetyczne zamiast najnowsze lub najstarsze. Będzie? nie będzie? coś źle zrobiłem? 

Pozdrawiam,

Marek

Mam te same uwagi co powyżej oraz:

zawsze pod każdym zdjęciem wgrywanym do galerii były linki do udostępnienia (między innymi na forum) kopiowałem link i wklejałem na forum takie zdjęcie z galerii. Teraz tego nie widzę. Jest możliwość udostępniania na innych platformach (Twitter itd.) a w narzędziach grafik mogę pobrać, ustawić jako zdjęcie profilowe itd. 

ng6mnrm.png

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.