Pakman 0 #1 Napisano 30 Maja 2020 Witam, kolegów i błagam o pomoc ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem chronografu Casio z solarem WVQ-600 z modułem 4351 Do tego modelu wszędzie poszukiwałem instrukcji obsługi po polsku nawet do Casio napisałem ale mnie spławili.... Więc może któryś z kolegów ma namiar na instrukcje bo go nie mogę ustawić ....błagam o pomoc.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8677 #2 Napisano 30 Maja 2020 @Pakman Z instrukcją po polsku raczej będzie problem, zaś instrukcję po angielsku znajdziesz normalnie na stronie Casio. Jeśli ona nie pomoże, daj znać, to pomogę Ci ustawić ten zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1140 #3 Napisano 30 Maja 2020 https://support.casio.com/storage/en/manual/pdf/EN/009/qw4351.pdf To oryginał zapisz na dysk i przetłumacz Otwórz Tłumacza Google na komputerze. W lewym górnym rogu kliknij Dokumenty. Kliknij przycisk Przeglądaj komputer i znajdź plik, który chcesz przetłumaczyć. Aby wybrać język, na który chcesz tłumaczyć, w prawym górnym rogu kliknij strzałkę w dół . Kliknij Tłumacz. robi to dość dobrze jedyna niedogodność to że na tłumaczeniu nie ma grafiki i lepiej mieć otwarte obydwa dokumenty na raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pakman 0 #4 Napisano 30 Maja 2020 Dziękuję chłopaki spróbuję przetłumaczyć tą instrukcję na polski. Fajnie mieć takich kolegów na których można liczyć takich jak Wy???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8677 #5 Napisano 30 Maja 2020 @Pakman Daj znać, czy się udało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pakman 0 #6 Napisano 24 Czerwca 2020 Niestety, coś z nim nie tak i musiałem odesłać na serwis .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1140 #7 Napisano 24 Czerwca 2020 4 minuty temu, Pakman napisał: Niestety, coś z nim nie tak i musiałem odesłać na serwis .... A jak wyszło z tłumaczeniem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach