Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sztof

Bo zawsze jest tak że ktoś musi zacząć

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Długi czas nie rozumiałem szajby zegarkowej, potem przyszedł czas akceptacji i marzeń z gołym  nadgarstkiem, co by tu nosić, od pewnego czasu spełniam swoje marzenia zegarkowe, kolekcja nie jest liczna ale dla mnie nie jest przypadkowa :)

w obecnej chwili noszę:

Tissot Visodate na czarnej tarczy i pasku

oraz 

Longines Hydroconquest z szarym ceramicznym bezelem w rozmiarze koperty 43 mm.

w przyszłości chciałbym kupić szwajcarski automatyczny chronograf, który? Kto to wie ? :)

pozdrawiam wszystkich :)

IMG_20200814_1909310.jpg

IMG_20200814_1911143.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre otwarcie jeśli idzie o kolekcję, trzymam kciuki za równie udane kolejne nabytki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, cordi7 napisał:

Dobre otwarcie jeśli idzie o kolekcję, trzymam kciuki za równie udane kolejne nabytki :)

Dzięki wielkie, ale to niezależne ode mnie, głównym kryterium jest wyrozumiałość mojej żony ;) już coraz mniejsze zdziwienie maluje się na jej twarzy kiedy słyszy o cenach Omegi od czasu kiedy zobaczyła u jubilera kolekcję Zenitha. ;) Czy zegarki które jej podarowałem też liczą się jako moja kolekcja czy już nie ;) ?

Szwajcarska szajba ma u mnie tradycje rodzinne, na zdjęciu Cortebert w srebrnej kopercie którego mój pradziadek dostał za pracę na kolei.

IMG_20200815_0719290.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.