Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

teston

UPS - co robić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba mi zgubili paczkę z Niemiec albo są na najlepszej drodze.

Ostani status jest z wczorajszego wieczora:

KROSNIEWICE,

PL 19.11.2007 21:07 SKAN IMPORTOWY

Dzwoniłem do oddziału u siebie w mieście, do centrali w Warszawie i do Krośniewic i dowiedziałem się tylko tyle ile mogę odczytać na stronie monitorowania.

Jak ich nacisnąć żeby cokolwiek się dowiedzieć ?

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

od wczoraj zginelo? zalecam wiecej cierpliwosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaje się że nic innego mi nie pozostaje, ale trudno o cierpliwość jak coś idzie nie tak :x

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie. Nie dalej jak tydzień temu kupiłem zegarek - nadany ups-em. Patrzę na stronie - status "przesyłka niedoręczona", miejsce "sortownia Warszawa". Ok.

Na drugi dzień facet przynosi mi paczuszkę, otwieram, cieszę się zegarkiem :-) Wieczorem patrzę z ciekawości na status: "przesyłka niedoręczona", miejsce "sortownia Warszawa" ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jest za wcześnie żeby się martwić. Tak to jest z kurierami, a UPS nie ma najlepszych opinii.

Jak do tej pory jestem zadowolony tylko z Fedex. Ostatnio paczka z drugiego końca świata szła 2 dni (bez odprawy celnej), to wynik lepszy, niż większości krajowych przesyłek priorytetowych PP :lol:. A żeby było fajniej od jakiegoś czasu kurier dzwoniąc mówi: "Dzień dobry panie Łukaszu, dokąd tym razem dostarczyć przesyłkę, o której godzinie panu pasuje?" - to dlatego, że jeszcze ani razu nie odbierałem paczki w miejscu, na które została zaadresowana :D

Zaznaczam, że nie pracuję w Fedex, ale dobrze mi się z nimi współpracuje. Tfu tfu, żeby nie zapeszyć ;)

Sowy nie są tym, czym się wydają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za słowa otuchy, faktycznie moje obawy były przedwczesne :lol:;):D

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.