Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
zbigmak

Barometr hydrostatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuję naprawić barometr. 
Rurka kapilarna jest pęknięta,
Średnica zewnętrzna 18.2mm długość  84.5 

Czy ktoś może mi pomóc lub podać dane kontaktowe kogoś, kto może. 
Mieszkam w Piasecznie pod Warszawa

Barometr1.jpg

Barometr2.jpg

Edytowane przez zbigmak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Shadowsniper
      Szanowni państwo uprzejmie proszę o pomoc licząc na państwa wiedzę i kreatywność w tym zakresie. Otóż mam i posiadam zegarek jachtowy firmy barigo rocznik 77, który jak widać na załączonym obrazku, nie posiada koła balansu ani włosa. Zakup jest już niemożliwy, gdyż pomimo przejrzenia całego dostępnego internetu Nie udało mi się go znaleźć. W związku z powyższym, pytam się starszych i bardziej doświadczonych kolegów o możliwość podmiany przystawki balansowej. Za wszelkie sugestie serdecznie dziękuję.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.