Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
outofthecool

Guma Everest Bands / Rubber B - Rolex Submariner

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy, 

Czy możecie podzielić się Waszymi odczuciami w stos. do pasków firm Everest Bands lub Rubber B? Szukam topowej jakości gumowego paska do submarinera, który będzie wykorzystywał oryginalne zapięcie, jak na zdjęciach poniżej. Będę wdzięczny za opinie/porady1277983465_WhatsAppImage2020-12-08at22_12_37.jpeg.f06e89dfd7fb1d25f3eaa28c6d1f1808.jpeg1511029048_WhatsAppImage2020-12-08at22_12_24.jpeg.ed8acd45137d3ef1cfbb944321214348.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RubberB - dobra jakość gumy, idealne spasowanie z kopertą zegarka. To tyle o plusach. Minusy: dziurki rozstawione co 8mm - ciężko dopasować do nadgarstka, przy uchach guma mocno gięta, większe nadgarstki może uciskać na bokach. Reasumując - jestem na nie.

Edytowane przez mario1971

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://www.abpconcept.paris/products/bracelet-montre-r-strap-rubber-rolex-watch-band-strap-caoutchouc-noir-gris-bleu-marron-vert-kaki-rouge-orange-blanc-black-grey-blue-brown-green-red-white

Na jednym z forów znalazłem takie polecenie. Zdjęcia wyglądają obiecująco. Podobają mi się bardziej niż Rubber B.

Poza tym, [mention]mario1971 [/mention] zwrócił uwagę na bardzo ważny temat. Rubber B wydają się gwałtownie schodzić w dół co może być cholernie niewygodne. Kupiłem swego czasu na AliExpress podobne kształtem gumy do Seiko (swoją drogą, zupełnie przyzwoitej jakości w stosunku do ceny, przynajmniej na pierwszy rzut oka). Mój nadgarstek nie jest zbyt wielki w obwodzie (17,5cm), ale jest płaski i szeroki. W związku z tym, pasek schodzący gwałtownie w dół za uszami był okrutnie niewygodny. Poza tym, całość wyglądała groteskowo, bo ze względu na kształt paska koperta nie miała jak położyć się na nadgarstku i radośnie wisiała sobie w powietrzu. Dobrze że temat dotyczył taniego paska z Ali a nie Rubber B za kilkaset złotych. Warto na to zwrócić uwagę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi