Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gompka

Jaki zegarek do 400zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 16 lat i poszukuje zegarka elektronicznego do 400zł  mogą być również wskazówki ale wyświetlacz elektroniczny obowiązkowo. Myślałem nad czymś sportowym np g schock ga 100 ale jedyne co mi w nim przeszkadza to słabe podświetlenie ekranu. Jeżeli chodzi o rozmiary to g schock to jest max wielkość jaka może mi pasować, funkcje podstawowe godzina jakiś timer nie zależy mi na tym. Rozmiar cena i podświetlenie jest dla mnie najważniejsze. Negatyw może być 😃

Z góry dzięki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak g shock to proponuję klasykę DW 5600

Dostępny też w negatywie DW 5600BB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio. Któryś z G-Shocków albo coś z serii Edifice. Klasyczna kostka DW-5600 zawsze się sprawdzi.

DW-5600 ma do tego bardzo dobre, funkcjonalne podświetlenie. Jeżeli chodzi o czytelność, to zdecydowanie przedłożyłbym pozytyw nad negatyw.

obraz.png.ed8836f52008d25cad18e3ae93033bab.png

Dobre oferty na Casio pojawiają się w tym wątku:

https://zegarkiclub.pl/forum/topic/167783-okazje-zegarkowe-casio/page/75/

Jeżeli dobre podświetlenie jest dla Ciebie ważne, to również któryś Timex Indiglo może Ci podejść. Indiglo w Timexie oznacza, że zegarek ma podświetlenie całej tarczy. Bardzo efektowna rzecz.

obraz.png.23a414bcf30b1ba8c90c0fe4f4b72f03.png

obraz.png.baa10be360a00acf7dc14c7005c0a588.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Gompka napisał:

Witam mam 16 lat i poszukuje zegarka elektronicznego do 400zł  mogą być również wskazówki ale wyświetlacz elektroniczny obowiązkowo. Myślałem nad czymś sportowym np g schock ga 100 ale jedyne co mi w nim przeszkadza to słabe podświetlenie ekranu. Jeżeli chodzi o rozmiary to g schock to jest max wielkość jaka może mi pasować, funkcje podstawowe godzina jakiś timer nie zależy mi na tym. Rozmiar cena i podświetlenie jest dla mnie najważniejsze. Negatyw może być 😃

Z góry dzięki 

Na bazarku masz nowego pięknego "NOWY Casio G-Shock DW-5610SU-3ER" w super cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, eddi87 napisał:

Na bazarku masz nowego pięknego "NOWY Casio G-Shock DW-5610SU-3ER" w super cenie.

Wiem i właśnie chyba będę go zamawiał właśnie w zielonej wersji mniejszy od typowego g shocka i bardzo ładny 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Gompka napisał:

Wiem i właśnie chyba będę go zamawiał właśnie w zielonej wersji mniejszy od typowego g shocka i bardzo ładny 😃

Tylko się śpiesz bo raczej długo nie postoi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam!!! Casio z Serii DW-5600 to kultowy zegarek i dobra pozycja! Miałem kiedyś jednego! Sentyment jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. DW5600 kupują dwie grupy ludzi. Tacy którzy kochają kostki, bo mają w sobie to ,,coś", albo Ci którzy potrzebują ultra wytrzymałego zegarka do mocnej roboty.

Jest jeszcze jedna grupa, Ci którzy kupili żeby go tyrać, a potem zakochali się w kostkach :D i to jestem ja.

ale jak masz na to żeby kupić 5610 to bierz i się nie oglądaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi