idindigo 38 #1 Napisano 24 Stycznia 2021 Witam. Szukam Citizena Promaster'a analogowo-"wyświetlaczowego". Zalezy mi na wzglednym porzadku na tarczy. Promaster JY8035-04E z powodu panujacej tam "mgły" na tarczy odpada. Nie chce się zastanawiać gdzie znajudują sie wskazówki i którą aktualnie wskazują godzinę. Najlepiej bez chronografu. Stal lub tytan, pasek lub bransoleta . Moze być na u600 lub u700. Zdecydowanie ze stoperem , timerem. Nie musi być z dostepnych obecnie modeli.Proponujcie proszę. Moze ktoś z Was w przyplywie poczucia winy za złe traktowanie ( trzymanie w zamknięciu -szufladzie, ograniczanie wolnego dostepu do swiatła) zechce sie uwolnić od tego brzemienia , zrzuci ten ciężar na moje barki i rozstanie się ze swoim analogowo - "wyświetlaczowym" citizenem ku mojej radości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2 Napisano 24 Stycznia 2021 może takie: JY8070-54E, JY8051-08E, JW0124-53E, JZ1065-05E, citizen eco drive promaster skyhawk c650-q02152 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idindigo 38 #3 Napisano 24 Stycznia 2021 Poczyniłem już wcześniej wstępne rozeznanie i widziałem wszystkie zaproponowane.Bez sugerowania w temacie sklaniałem sie ku Skyhawk'owi A-T z szafirem ale innym kolorze niż JY8051-08E. Ale ten też świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4 Napisano 24 Stycznia 2021 21 minut temu, idindigo napisał: Poczyniłem już wcześniej wstępne rozeznanie i widziałem wszystkie zaproponowane.Bez sugerowania w temacie sklaniałem sie ku Skyhawk'owi A-T z szafirem ale innym kolorze niż JY8051-08E. Ale ten też świetny. myślę że to dobry byłby wybór stonowany - ma wszystkie funkcje fajny jest - ja za to odwrotnie im więcej na tarczy tym lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idindigo 38 #5 Napisano 24 Stycznia 2021 Przegladając odmęty internetu trafiłem na JY8075-51E. Cena około 1750 pln za nówke. Więc się nie zastanawiałem. Najwyżej trafi na bazarek. Będzie prawdopodobnie w sobote to się pochwale. Dzięki za utwierdzenie mnie w przekonaniu co do wyboru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6 Napisano 24 Stycznia 2021 cena dobra i ładniutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idindigo 38 #7 Napisano 27 Stycznia 2021 Już jest. 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #8 Napisano 27 Stycznia 2021 5 godzin temu, idindigo napisał: Już jest. 😀 i jak wrażenia - i niech się nosi niech mu twoja ręka lekką będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idindigo 38 #9 Napisano 27 Stycznia 2021 Obawiałem się że bedzie za duży - niepotrzebnie. Jak na razie "my favorite EDC" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach