ausente 0 #1 Napisano 27 Stycznia 2021 Witam Posiadam Casio G-SHOCK GBD-H1000 i jest naprawdę fajny. Zegarek łączy się z telefonem. Jednakże nie chce cały czas być połączony z telefonem i dlatego wyłączam bluetooh w telefonie. Wtedy pojawia się problem, gdyż zegarek cały czas szuka sygnału bluetooh (migająca ikona w zegarku) - jak to wyłączyć. Ponadto przy ponownym włączeniu bluetooh w telefonie zegarek już się nie chce połączyć. Jeżeli w trakcie poprawnego połączenia z telefonem włączę w zegarku unpairing to zegarek się rozłącza i dioda bluetooh przestaje migać, ale przy ponownej próbie połączenia wyskakuje błąd. Proszę o pomoc, w czym tkwi problem. Chce po prostu mieć możliwość rozłączenia połączenia, a potem szybkiego połączenia. Wydaje mi się że jeżeli cały czas będą sparowane to szybciej wyczerpie się bateria w zegarku i telefonie. Dziękuje za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #2 Napisano 27 Stycznia 2021 Coś z nimi kiepsko się dzieje: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1613 #3 Napisano 27 Stycznia 2021 Jak nie chcesz żeby ikonka BT nie mrugała to sobie włacz tryb samolotowy. Jeżeli klikniesz unpair to musisz przeprowadzic caly proces od now zeby go sparowac. Ja wylaczam BT w telefonie a ikonka niech sobie mruga w zegarku. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ausente 0 #4 Napisano 6 Lutego 2021 Dzięki na pomoc. Mam jeszcze małe pytanie, czy da się w tym zegarka ustawić sygnał dźwiękowy pełnej godziny (beep). Szukałem wszędzie ale nie mogę takiego ustawienia nigdzie odnaleźć. Z góry dziękuje za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1613 #5 Napisano 6 Lutego 2021 Niestety nie ma sygnału pełnej godziny i też nad tym ubolewam 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ausente 0 #6 Napisano 7 Lutego 2021 Szkoda, niby nic wielkiego a jednak mi tego brakuje. Dzięki za info 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1613 #7 Napisano 5 Kwietnia 2021 Aktualizacja apki i softu w zegarku do 08 oczywiscie nic nowego po za bug fixes i erroru z polaczeniem. Chyba juz nie dodadza niczego nowego z tych sugestii od fanow z WUS, które poszły do Casio 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach