żeglarz 103 #1 Napisano 20 Lutego 2021 Czy z racji zawieszek można mniemać że to zegarek z kapitańskiego mostka ?😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #2 Napisano 20 Lutego 2021 Chyba już wyczerpałeś limit fajnych zegarów do pokazywania na ten tydzień To nie jest Ameryka, jeno Schramberg 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żeglarz 103 #3 Napisano 20 Lutego 2021 Nie poddaje się - mam jeszcze budzik ,budzik - jak budzik - ale fajny 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #4 Napisano 20 Lutego 2021 Może to dwuznacznie napisałem, ale ten "okrętowy" jest super. Dasz radę pokazać mechanizm (jest inny od tego, który pokazałem powyżej)? To jest trochę upierdliwe, bo trzeba zdjąć wskazówki i odkręcić tarczę z ramką. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żeglarz 103 #5 Napisano 20 Lutego 2021 Nie ma problemu - za chwilkę . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żeglarz 103 #6 Napisano 20 Lutego 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żeglarz 103 #7 Napisano 20 Lutego 2021 Tego powyżej nikt nie chciał ,a i tym pogardzili,to przytuliłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach