Slimturtle 6844 #51 Napisano 1 Marca 2024 kolekcja pasków zielonychWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6844 #52 Napisano 11 Kwietnia 2024 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127729 #53 Napisano 4 Czerwca 2024 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6844 #54 Napisano 8 Czerwca 2024 Nie jest za ciężki na tej branzolecie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127729 #55 Napisano 8 Czerwca 2024 2 godziny temu, Slimturtle napisał(-a): Nie jest za ciężki na tej branzolecie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Noszę różne zegarki i bardzo lekkie, ale i te ciężkie nie są dla mnie problemem. Bransoleta jest oryginalna i raczej nie zamierzam jej zamieniać na nic innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #56 Napisano 8 Czerwca 2024 Tylko, że dużo lepiej wygląda na gumie. Serio, serio 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127729 #57 Napisano 8 Czerwca 2024 12 minut temu, Sol napisał(-a): Tylko, że dużo lepiej wygląda na gumie. Serio, serio No dobra a ja lubię zielone tarcze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6844 #58 Napisano 9 Czerwca 2024 Noszę różne zegarki i bardzo lekkie, ale i te ciężkie nie są dla mnie problemem. Bransoleta jest oryginalna i raczej nie zamierzam jej zamieniać na nic innego.pytam, bo zastanawiam się czy nie dokupić do swojego stalowy bezel i wrzucić go na branzolete. Na początku wydawał mi się ciężki nawet na gumie ale teraz nosi mi się go bardzo wygodnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127729 #59 Napisano 9 Czerwca 2024 49 minut temu, Slimturtle napisał(-a): pytam, bo zastanawiam się czy nie dokupić do swojego stalowy bezel i wrzucić go na branzolete. Na początku wydawał mi się ciężki nawet na gumie ale teraz nosi mi się go bardzo wygodnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ze stalowym bezelem bransoleta będzie dobrym dopełnieniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6844 #60 Napisano 16 Sierpnia 2024 Arnie to dla mnie chyba najlepsze Seiko, a kiedyś wydawał mi się najbrzydszym. Z Seiko jest tak że chyba trzeba do nich dojrzeć. Tak parka jest teraz u mnie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127729 #61 Napisano 23 Listopada 2024 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127729 #62 Napisano 16 Czerwca 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1350 #63 Napisano 28 Lipca 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6844 #64 Napisano 9 Sierpnia Fajny szraud!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach