Kosma 204 #1 Napisano 28 Lutego 2021 Powitoł. Proszę o polecenie fachowca w Toruniu i Koszalinie, oczywiście jeżeli tacy są w tych miastach. Potrzebuję zrobić okresowy serwis Calibre 5 w TH (zdaje się, że to zwykła ETA2824?) oraz Miyota 9015 i parę drobniejszych spraw. Z góry dzięki za info :) 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Władek Meller 303 #2 Napisano 28 Lutego 2021 Koszalin, to Michał Witczak chyba można polecać: https://panoramafirm.pl/zachodniopomorskie,,koszalin,tetmajera,34a/witczak_michal_zegarmistrz-nafay_gwm.html Toruń nie znam :-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3 Napisano 3 Marca 2021 Dzięki Władek, odwiedzilem dzis ten warsztat, bardzo mily czlowiek go prowadzi. Drobne tematy zalatwione od ręki, THeuer zostawiony na serwis no i troche poczekam. Facet ma od grooooma roboty, czekalem zeby wejsc w kolejce, jak wychodzilem tez stalo pare osob czekajac na swoja kolej - podobnie było u Bauma w Gdansku. Do specjalisty trzeba postac Lubi sobie chlop pogadac w czasie tych drobnych napraw i sie wizyta wydluza Ja posluchalem histori Zenitha z lat czterdziestych, ktorego ostatnio robil i udalo mu sie pewna częsc, znalesc dopiero w Portugalii Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Koszalin, to Michał Witczak chyba można polecać: https://panoramafirm.pl/zachodniopomorskie,,koszalin,tetmajera,34a/witczak_michal_zegarmistrz-nafay_gwm.html Toruń nie znam :-(. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4 Napisano 13 Czerwca 2021 Zegarek odebrany, troche trwało ale było warto. Post dla szukających w przyszłosci info o dobrym fachowcu w tych okolicach. Z +12s na dobę zszedł na mniej niz +1s Nie wiem jaka to wersja 2824 cyka w srodku ale na pewno nie chronometer, a pewnie i nawet nie top. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach