Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RagnarPL

Gshock g9000 v3

Rekomendowane odpowiedzi

W miarę dobra cena:

Może być fejk?

Dostałem od sprzedającego dodatkowe zdjęcia ale nie mogę ich skopiować.

https://allegrolokalnie.pl/oferta/casio-g-shock-g-9000-v3-mudman

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Na podstawie ogłoszenia nic nie da się ustalić, ponieważ jest jedno zdjęcie skopiowane z Internetu, a opis jest standardowy skopiowany z jakiejś strony.

Jeśli chcesz, prześlij mi zdjęcia, które dostałeś w prywatnej wiadomości tu na forum lub na maila tomg80 (@) wp (.) pl, to postaram się na ich podstawie zweryfikować oryginalność zegarka. Skoro jest nowy, warto również zapytać sprzedającego, gdzie zegar został zakupiony oraz czy jest dowód zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na podstawie ogłoszenia nic nie da się ustalić, ponieważ jest jedno zdjęcie skopiowane z Internetu, a opis jest standardowy skopiowany z jakiejś strony.

Jeśli chcesz, prześlij mi zdjęcia, które dostałeś w prywatnej wiadomości tu na forum lub na maila tomg80 (@) wp (.) pl, to postaram się na ich podstawie zweryfikować oryginalność zegarka. Skoro jest nowy, warto również zapytać sprzedającego, gdzie zegar został zakupiony oraz czy jest dowód zakupu.
Zegarek jest z UK. Napisałem do sprzedającego. Czekam na zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jak napisałem w mailu: zdjęcia nie są zbyt dobrej jakości, ale nie widzę na nich nic podejrzanego. Wg mnie można brać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.03.2021 o 21:10, TomG80 napisał(-a):

Tak, jak napisałem w mailu: zdjęcia nie są zbyt dobrej jakości, ale nie widzę na nich nic podejrzanego. Wg mnie można brać.

szacun za poświęcony czas i wiedzę, stwierdzam, mimo, że nie był świadkiem Waszej korespondencji, ........... po to jest to forum....tak trzeba sobie pomagać !!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szacun za poświęcony czas i wiedzę, stwierdzam, mimo, że nie był świadkiem Waszej korespondencji, ........... po to jest to forum....tak trzeba sobie pomagać !!!!!!!!!!
Generalnie@TomG80 to autorytet dla mnie w tej dziedzinie. Wystarczy spojrzeć na jego kanał na YouTube.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi