Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
TomekTomasz

orient ra-as0104e00b (pudełko)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem niedawno zegarek z limitowanej edycji i przyszedł w limitowamym opakowaniu, a teraz widze, że większość  na zdjęciach w necie jest w innym pudełku. Czy mogły być stosowane dwa rodzaje opakowań (lub więcej) ?

20210314_212856.jpg

Screenshot_20210314-221035_Chrome.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pudło poniżej to najbardziej klasyczne, podstawowe pudełko Orienta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale te pudełka 70th anniversary edition też były stosowane? Zastanawiam się czy przypadkiem to nie podróbka chociaż sklep był pewny i polecany , lecz naszły mnie wątpliwości przez to pudełko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, TomekTomasz napisał(-a):

Ale te pudełka 70th anniversary edition też były stosowane? Zastanawiam się czy przypadkiem to nie podróbka chociaż sklep był pewny i polecany , lecz naszły mnie wątpliwości przez to pudełko.

W takich cenach nie bałbym się podróbek ze względu na pudełko. To nie Rolex. Mój osąd jest następujący. Każdy sklep ma pulę fotek, dodali tego orienta, którego kupiłeś, nie mieli fotki pudła nowej, więc dali to co każdy Orient dostaje u nich na stronie. Boom, i takim sposobem dostałeś to co dostałeś. Jeżeli to limitowana edycja to limitowane pudło jest w 99,9% zegarków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Vonziej napisał(-a):

W takich cenach nie bałbym się podróbek ze względu na pudełko. To nie Rolex. Mój osąd jest następujący. Każdy sklep ma pulę fotek, dodali tego orienta, którego kupiłeś, nie mieli fotki pudła nowej, więc dali to co każdy Orient dostaje u nich na stronie. Boom, i takim sposobem dostałeś to co dostałeś. Jeżeli to limitowana edycja to limitowane pudło jest w 99,9% zegarków :)

Tutaj na youtube 

jest pudełko klasyczne chociaż widziałem też na jednym filmiku takie pudełko jak u mnie. Na ceneo gość wrzucał opinie ze zdjęciami i też było klasyczne. 

Edit.2 zdjecia z ceneo

Screenshot_20210315-191653_Chrome.jpg

Screenshot_20210315-191646_Chrome.jpg

Edytowane przez TomekTomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi