Fraktale 2020 #1 Napisano 3 Kwietnia 2021 Sprzedam GLYCINE AIRMAN SST12 GL0075 Zegarek kupiłem na forum cały zestaw jako nowy kilka miesięcy temu. Nosiłem go na początku znajomości, a teraz leży w pudełku i czeka na nowego właściciela. Oryginalny pasek jak widać nie był intensywnie użytkowany może założony trzy razy i na tym pasku sprzedaję. Nosi minimalne ślady od zmiany pasków. Szkło i koperta czyste, nie był nigdy otwierany. W mojej ocenie spokojne 9/10 z uwagi na powyższe. Cena 3150zł. Wysyłka 14zł paczkomatem. Cechy zegarka dla niewtajemniczonych. mechanizm: Cal GL 293 automatic stal szlachetna antyalergiczna, średnica bez koronki 43mm, grubość 11,00mm wodoszczelność 20ATM szkiełko szafirowe z potrójnym wewnętrznym antyrefleksem dekielek grawerowany wewnętrzny pierścień ustawiany za pomocą koronki na godz. 2, rotor pokryty rodem,ozdobiony pasami genewskimi i grawerem samolotu SST datownik wskaźniki i wskazówki wypełnione superluminową oryginalne pudełko pasek skórzany szerokość 22mm koronka odkręcana Pozdrawiam 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 2020 #2 Napisano 17 Kwietnia 2021 Obniżka 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach